Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cumisüveg helyett milyen...

Cumisüveg helyett milyen megoldások léteznek?

Figyelt kérdés
Elkerülendő a cumizavar.
2013. márc. 27. 15:20
1 2
 11/13 xStefix ***** válasza:

Hát ha van üveg illetve cumi is, akkor elég nagy a valószívűsége, hogy cumizavar lehet. És sajnos az sem kizárt, hogy a tejed mennyisége sem elég, vagy legalábbis nem akkor termelődik annyi, amikor a lánykáidnak kellene, mert nem igény szerint és kizárólag szoptatsz. :(

Mi most a legnagyobb problémád, amin első körben változtatni szeretnél?

(Szerintem az üveget kellene azonnal eltenni, mert enélkül esélye sincs annak, hogy javuljon a helyzet..)

2013. márc. 30. 08:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap már beszereztünk egy itatópoharat. Elég ügyesen ivott belőle, közben az eddig nem tápszert kapó babámnak is adnom kellett este felé egy kis pótlást, elkerülendő a sírás, mert rájöttem, egyértelműen éhség+fáradság miatt van. Ő is szépen ivott a pohárból, de mindig az anyatej az első!!! + előrébb hoztam a fürdetés és lefekvést is, és végül tegnap este már 8-kor ágyban voltak és csak pár sírdogálás volt a cumi miatt. Egyelőre a cumit nem tudom elhagyni, de remélem sikeresen alkalmazzuk a tápi anyatej kombinációt. :)
2013. márc. 30. 09:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként igény szerint szoptatok.
2013. márc. 30. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!