Miért nem kell a babámnak a cumisüveg?
Nálunk is volt hasonló 6-7 hetes korában. Annyira csak cicizni akart, semmit nem fogadott el üvegből. De keveset szopizott ki a ciciből, én is fejtem még utána, de még az is kevés volt, szóval még tápszerrel is ki kellett egészítenem, így fontos volt, hogy elfogadja az üveget. 2 napig próbáltam, hogy csak cicit kap, de nem volt elég - bőgés ezerrel, amint levettem róla, mivel még bőven éhes volt, végül már kanállal és fecskendővel tápláltam bele a lefejt tejet és a tápszert...végül úgy döntöttem, hogy elhagyjuk a cicizést és csak cumit kap, mivel ciciből nem is lenne elég a tej, viszont nem fejlődött kellő tempóban, ennie kellett...3-4 kanalas, csepegtetős módszer után csak elfogadta a cumisüveget, mivel megértette, hogy így is úgy is "letolom" a torkán az ételt, olyan nincs, hogy nem eszik :( Azóta csak cumisüveg van (egyszer éjszakai hasfájásnál kapott cicit, utána újra kezdte nem elfogadni a cumisüveget - végleg nem adtam neki többé cicit).
Most 6 hónapos múlt és kb fele anyatej-fele tápszer kombót kap cumisüvegből :)
Sokféle képpen kapta az ételt: cici, üvegből tej, üvegből tápszer - besokallt, választani kellett melyik legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!