Segítség! 4 hónapos ikreim vannak és apad elfelé a tejem, vagyis nem elég nekik! Tanácsokat szeretnék kérni! Tipp?
Ha végleg elapad akkor tàpszert adj nyugodtan!
De fejheted kézzel is,hàtha ujra beindul a termelés.
Néhány napig próbálj gyakrabban szoptatni, ha nincs eredmény, tápszer.
Az is fantasztikus, hogy eddig szoptatni tudtad őket. Gratulálok!!!
Gyakrabban üríts, sokat igyál vizet, tejserkentő teát, ne stresszelj (főleg azon ne, hogy nincs tejed), higgy magadban, az anyaságodban, köszönj meg minden napot, amíg van tejed.
Ha semmi sem használ, a tápszer se rossz ám!
Lehet, hogy most van egy kis fejlődési ugrásuk és többet esznek, vagy neked tart ott a ciklusod (ha nincs vérzés, akkor is így van), hogy pár napig kevesebb).
Nálam utóbbi volt jellemző a 3. hónaptól havonta pár napig.
4 hónap, ráadásul két babával, az nagyon szép ám!
Szia! Sajna én apadófélben vagyok már egy kb. 3hete. Most ott tartok, hogy csak éjszaka mikor felkel 3körül csak akkor szoptatom, mert napközben alig van :(
én is iszom a laktoherbet. Ajánlanám az urtica urens 5ch-t és a ricinus communis 5ch homeopátiás gyógyszereket. Nagyon sokan dicsérik, pont ma kezdtem el szedni, hátha több tejem lesz. 3hónapos jövőhéten a picim még szeretném szoptatni, születése öta fele-fele vagyis tej- táp a hamija. Én is gartulálok az eddigi szoptatáshoz! Sok boldogságot!
Mindkét babát egyszerre szoptasd! Kicsit nehézkes, mert már elég nagyok, de a két ciciből való egyidejű szoptatás jó sok tejcsit csinál!
Legalábbis nekem bevált, amikor 4 hónaposak voltak az ikreim, amellett, hogy csak szopiztak, 1 hónap alatt kb. 10l tejet tudtam lefejni.
Kitartás, ne ess kétségbe! Sokan semeddig sem szoptatják az ikreket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!