Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megfáztam, úgy tudom szoptatha...

Megfáztam, úgy tudom szoptathatok így is, de mit vehetnék be?

Figyelt kérdés

Lázam nincs, csak a torkom fáj. Vitaminokon kívül van valami gyógyszer, amivel nem ártok a 3 hónapos fiamnak? Naponta 3-szor szopik még. A Cldrex betegtájékoztatóját néztem, ott nem írják egyértelműen, hogy szabad-e vagy sem. egy torokfájással viszont nem akarok orvoshoz menni, ott a váróban ki tudja, mit szedek még össze...

Köszönöm!

2009. szept. 18. 08:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen szoptathatsz, azt mondják, hogy amíg lázad nincs, addig lehet, pontosabban 38 fok felett nem tanácsos. Tantum Verde spray, homeopátiás szereket használhatsz.Torokfájásra Homeogene 9, náthára Coryzalia ami jó.Én is hasonló cipőben járok, mellette még hársfavirág- és csipkebogyó-teát iszom.Jobbulást kívánok!
2009. szept. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!