BABULINE GRIPE WATER? Tényleg nem lehet adni 3éven aluli babáknak?
Figyelt kérdés
A benne levö ánizs miatt?és mivan ha én már 3napja adom 3honaposomnak,baja lessz?2013. márc. 25. 14:31
1/10 anonim 

válasza:

Én úgy olvastam, hogy vadmenta van benne, és ugye semmilyen menta nem adható 3 éves kor alatt (fulladásveszélyes miatt).
A tájékoztatón soha nem viccből van, hogy nem adható bizonyos kor alatt. Én egy 3 hónapos babának biztos nem adnám. Nem próbálnám ki, hogy baja lesz-e vagy sem...
2/10 A kérdező kommentje:
De az angol tájékoztaton azt irta 1honapos kortol adhato.Most akkor?
1 month to 6 months : 1 teaspoonful twice or thrice a day after feeding
2013. márc. 25. 14:56
3/10 anonim 

válasza:

4/10 A kérdező kommentje:
Igen ilyen!De itt is az adagolásnál irja hogyy 1honapos kortol.Én mostmár nemtudom...
2013. márc. 25. 15:02
5/10 anonim 

válasza:

Nézd meg az összetevőket, mert van amelyikben menta van. Azt nem adnám.
6/10 anonim 

válasza:

Adj neki inkább BabyCalmot! Nagyon hasonló és az tuti, hogy adható pici babáknak is!
7/10 anonim 

válasza:

Gyogyszertarban mondtak, hogy amit nalunk lehet kapni nem adhato 3 ev alatt.
8/10 anonim 

válasza:

Most 4 évesemnek annak idején 1-2 hónaposan adtam. Semmi baja nem volt. Én is úgy tudom, h 1 hótól lehet adni.
9/10 anonim 

válasza:

A BAbuline-os gripe watert nem lehet adni 3 éves kor alatt!
Az előző gyártó WOODWARDS GRIPE WATER-t lehet adni 1 hónapos kortól.
10/10 anonim 

válasza:

Érdekes ez a menta dolog, a Babycalm-ban is van mentaolaj... velem is megvetette a gyógyszerész a babuline-os gw-t, mondván: csak a csomagolás változott. Egyelőre nem mertem adni a kicsinek, 9 hetes, habár az angol tájékoztatóban valóban az áll, hogy 1 hós kortól lehet adagolni.... agyrém ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!