A juharszirup, jó székrekedéses babáknak?
Figyelt kérdés
5 hónapos babának székrekedés ellen adható egy kevés teában? Mert a főzik amiket eszik, mind megfogja a hasát. Az őszibarack sem hajtja meg és a rostos levek sem. Most bébiüveges szilvát vettem neki. Az van rá írva, hogy 4 hótól lehet adni.2012. júl. 20. 15:20
1/3 xStefix 

válasza:

Isten ments!!!
És semmi mást sem kéne, ha ennyire fogja a hasát.. Ne haragudj, de nekem egyértelműnek tűnik, hogy a babád még nem érett a hozzátáplálásra, ha ennyire székrekedéses mindentől. Én a helyedben biztosan várnék még!
2/3 xStefix 

válasza:

Azt nem írtad, hogy anyatejes-e vagy tápszeres, bár lényegében mindegy, mindkét esetben korai (pláne ha gondja is van vele). Ha anyatejes, akkor pedig sokat-sokat kéne szoptatni, hogy ki tudjon ürülni a kis bele és újraépüljön a bélflórája...
3/3 xStefix 

válasza:

Jaj, most látom, kicsit ledorongoló voltam, ne haragudj! Nem rosszindulattal írtam, sőt!
dietetikus-hallgató is vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!