Szoptatós anyukák! Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam a bőrömben?
Figyelt kérdés
Már több,mint egy éve aktívan szoptatok.Ugye ilyenkor sok minden tilos.Pl.hajfestés,fogyókúra,torna,stb.Már nagyon zavar,hogy ilyen "igénytelennek" tűnök,hiszen a legtöbb tápszeres anyuka ilyenkorra már szépen leadta a felesleges kilókat és furán néznek rám,hogy én még így nézek ki.Állandóan mentegetőzök,hogy még nem fogyózhatok és azért vannak rajtam a felesleges kilók stb.Szerintem a szopi marad még egy ideig,mert nagyon cicifüggő.Aki sokáig szoptatott az hogyan tudta magát nőnek is érezni ,nem csak tejeskancsónak.El vagyok keseredve.Köszi.2009. szept. 17. 22:59
11/12 anonim válasza:
Tarts ki! Én nem tudtam edzeni, mert egy kis megterheléstől máris fogyott a tejem. Megértelek. Keresd meg a középutat. Mindenki jó anya és jó nő akar lenni.
Amint elapadt a tejem, edzettem, mint az őrült...
Ne hallgass az irigyekre, szoptass csak! Ritkaszerencsés vagy, hogy még ennyi tejed van!
Mozogj (aerobic DVD), jelenkezz be fodrászhoz, kozmetikushoz, masszázsra (nagyon jó lesz a derekadnak)! A jó szakemberek tudják, hogy speciálisan szoptató kismamáknak mi jó!
12/12 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb a tej szempontjából, hogy az anyuka jól érezze magát a bőrében. Nekem a hobbim a sport. Kisfiam 3 hónapos és már 3 kg-ot hízott csak anyatejjel, pedig rendszeresen sportolok. Már szülés után 5 héttel elkezdtem kocogni és úszni. Heti 4-szer 10 km-t lefutok és tejem rengeteg. Engem a sport kapcsol ki és nyugtat meg. Szó szertint bedurran a cicim a mozgás után. Persze a hasam még nem a régi, 3-4 kg van még rajtam, de legalább jól érzem magam a bőrömben. Enni viszont kell. Diétázni biztos nem szabad. Úgyhogy szerintem próbálj meg lassan, könnyedén elkezdeni sportolni, persze, ha van segítséged, aki bevállalja a babát. Sőt 1 éves babát már tudsz bicajülésben is magaddal vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!