Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Napi hány liter vizet, teát...

Napi hány liter vizet, teát (szopis) isztok? Szedtek homeos bogyót mellette? (igény szerint szoptatok)

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor szoptattam semmilyen bogyót nem szedtem. Naponta 2 liter tejet ittam, ettem rántott levest néha, teát a megszokottat ittam, és sok tejem volt.
2013. márc. 25. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyit iszom, amennyi vizet megkívánok. Erőltetve nem szabad inni, mert felborul az ember vízháztartása, és így csökkenhet a tej mennyisége. Az igény szerinti szopi mellett nincs szükség szopis teára, csak ha szereted az ízét, és ezért iszod. Viszont vigyázni kell vele, mert hasfájást okozhat a babának.
2013. márc. 25. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Most, hogy tél van, max. 3 liter folyadékot iszok (víz, cappuccino, tea együtt).

Szoptatós teát nem vettem, annyit ittam amit a felicitas csomagokban kaptam, ízlett.

Igény szerint szoptatok, nincs szükségem bogyókra, van tejem.

4 hónapos a lányom

2013. márc. 25. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyjából három litert ittam, míg szoptattam (tejet nem, ellenjavalt szoptatás alatt nagy mennyiségben), a növekedési ugrásoknál és menzesz alatt szedtem homeobogyót.

Szopi teát is ittam, a dm-es allnatura finom és jó (és nincs benne kamilla, ami hasfájást okozhat)

2013. márc. 25. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Napi másfél-2 liter ásványvíz+amit kaja mellé megiszok. Reggel egy bögre kakaó,délben gyüm.lé,este tea. Nem szedek semmit,6 hónapja szoptatok.
2013. márc. 25. 19:57
 6/7 anonim válasza:
2 liter laktoherb, 2 filterből. A laktoherb erősebb mint a fitolac és jobb ízű is nekem + 1 liter coopos őszilé ami 25 % -os + leves kb. negyed liter. Az 5CH -t kúra szerűen lehet szedni napi 2 x 5 szemet ha úgy érzed apadsz. Amúgy nem csak a folyadék bevitelre kell hangsúlyt fektetned, hanem a szénhidrát bevitelre is!
2013. márc. 31. 15:20
 7/7 anonim válasza:

Annyit ittam amennyi jólesett, soha semmilyen bogyót vagy szoptatós csofateát nem ittam és rengeteg tejem volt. Egy évesen elválasztottam a Fiamat (munka) , most 20 hós és még mindig lenne tejem.

Nem hiszek ezekben a csodaszerekben.

2013. ápr. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!