Mi a véleménytek a 1 litre of tears/1 liter könny című japán sorozatról? Lenne rá igény, hogy írjak hozzá magyar feliratot?
Nekem nagyon tetszett, a legszomorúbb film, amit eddig láttam és szívesen lefordítanám az angol feliratot magyarra. Eddig még egy filmen sem sírtam, de ebben több jelenetnél is folytak a könnyeim. Aki látta már, annak mi a véleménye róla? Milyen programmal tudok feliratot csinálni hozzá?
A történet röviden, akit érdekel: Ez egy igaz történeten alapuló film egy 15 éves japán lányról, aki egy gyógyíthatatlan agyi betegségben szenved. A film szövege az Aya által írt naplón alapszik, amit 25 éves korában bekövetkező haláláig írt. A drámában van egy szerelmi szál is, Haruto mindvégig kitart szerelme mellett és sok idővel a halála után is nehezen tudja feldolgozni Aya elvesztését.
az ázsiai doramák általában mind rövidek, a japánok esetében 11~12 részesek. tehát ez sorozat, nem film.
egyébként igaz történeten alapul, szóval mielőtt bárki le-vacakozza, olvasson utána. minden ami történik benne, megtörtént egy igazi lánnyal.
az igazi napló fordításait egyébként itt olvashatjátok: www.1literkonny.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!