Mit lehet enni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
kónkrét ételeket is írjatok létszives2013. márc. 18. 15:33
1/7 anonim válasza:
Ha te nem vagy allergiás valamire akkor mindent! Sőt:a tápanyagokat megszokja a pici nem beszélve a vitaminokról.
2/7 anonim válasza:
Mindent lehet, felsorolni órákig tartana. Csak a hüvelyesekkel vigyázz, mert hasfájást, puffadást okozhat a babának (pl. babos, borsós, káposztás ételek).
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen
2013. márc. 18. 15:41
4/7 anonim válasza:
amit ettél a terhességed alatt, azt eheted nyugodtan szopi alatt is. arra kell csak figyelned, hogy szopi alatt a tejbe koncentráltabban kerülnek a tápanyagok, mint ahogy a terhesség alatt jutott el a babádhoz.
persze a bab, káposzta... esélyesen okoznak hasfájást a babádnál. óvatosan kísérletezhetsz, hogy mit bír a kis gyomra.
5/7 A kérdező kommentje:
kőszike a választ
2013. márc. 18. 15:54
6/7 anonim válasza:
Leginkább azt vedd figyelembe, hogy téged milyen étel bánt, mert az sok esetben bántja a baba pocakját is.
Nem lehet mindent felsorolni, sőt kitalálni sem mire lehet érzékeny egy baba. Lányomnak pl. semmi baja nem volt a puffasztó kajáktól, ha azt ettem, de ha paradicsomlevest ettem, szétordította szegény magát. Pedig nem gondoltam volna, hogy az árthat.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben akkor kisérletezek mit bír a pocija
köszönöm a válaszokat
2013. márc. 18. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!