Milyen zöldséget, gyümölcsöt LEHET enni szoptatás alatt?
1-est kiegészíteném, hogy a paradicsom a héja miatt puffaszt, ugyanígy a paprika. hámozd meg a paradicsomot. én a paprikát inkább kihagytam (sok epe és gyomorbeteg felmenőm volt...)
az uborka a héja és a magja miatt puffaszt, ebből a zsengét egyed.
gyümölcsből a cseresznye ami kerülendő, meg az apró magvasok (eper, málna..)
a puffasztós zöldségekről meg öntsd le az első főzővizet, és ha lehet kerüld a fejtettbabot, lencsét, káposztát, gombát.
amúgy tényleg egyénfüggő és óvatosan próbálgathatod, hogy mit bír a baba gyomra.
sajnos sok fűszer is tiltólistás: fahéj, csípős/erős, gyömbér, bors, nagyon hagymás (fokhagymát is csak óvatosan)
a fűszerek közül ajánlom a kakukkfüvet, petrezselymet, oregánót, babérlevelet. ha nem tudsz lemondani a borsról, akkor fehérbors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!