Milyen mellszívót vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy bertonim és egy avent kézim, egyik sem ér semmit. A medela elektromoson gondolkozom, de abból is van mini és swing. Kinek mi vált be? (azon kívül, ami nekem van)2013. márc. 12. 19:59
1/6 anonim válasza:
Avent elektromosat.Nekem kézim volt, mert spórolni akartam vele, nem sikerült. Meg kellett vennem az elektromos verziót is. Így természetesen sokkal drágábban jöttem ki, de az nagyon bevált.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen elektromosat. Első szülésnél Avent elektromosat vettem, nem rossz, de nem volt olyan erős szerintem. Most ki fogom próbálni a Medela Swinget, sok jót hallottam róla. Úgyhogy engem is érdekelnek a válaszok.
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen a medela swing, avent elektromos egy kalap kaki, a sima medela is elég gyenge.
4/6 anonim válasza:
Nekem Avent elektromos van!Nekem nagyon bevált!
Szuper jól működik,én szeretem!Ilyen az enyém:
5/6 anonim válasza:
3. babám most 2 és fél hetes, minden egyes szopi után hálát adok, h megvettem újra-harmadszor is a medela minnie elecric-et:-) nekem nagyon bevált, 100-200milit fejek még miután szopizik a pici, rengeteg a tejem, el sem tudnám képzelni mit csinálnék nélküle. Mondjuk úgy mint a képeken, hogy csak oda tartom nem megy, én közben masszírozom, nyomogatom, segítem így max 10 perc a fejés. Csak ezt ajánlom, szerintem kötelezővé kéne tenni:-) Ja és az első két gyerekem egyáltalán nem akart szpoizni így velük csak fejtem ezzel a mellszívóval másfél évig anyatejet kapott a lányom, sőt még két gyereket etettem, serkentette, szerintem szuper:-)
6/6 A kérdező kommentje:
az első gyerekemnél avent kézim volt és régebben a csillag szeleppel sokkal jobb volt, mint most, bár akkor sem eléggé jó, mert hamar elapadt a tejem. most a másodiknál fél éve szoptatom és idáig nem nagyon kellett a szívó, de mostmár van foga, sebesre rágja a cicit és fáj.. ha hagy benne, bedurran, és jó lenne a hozzátáplálásnál is lefejt tej meg ha lenne itthon... az avent kézim konkrétan az egyik ciciből nem tud fejni egyáltalán. mkinek köszönöm a válaszokat én is a medela swing felé hajlok, csak hát nem olcsó
2013. márc. 13. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!