Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívót vegyek?

Milyen mellszívót vegyek?

Figyelt kérdés
Van egy bertonim és egy avent kézim, egyik sem ér semmit. A medela elektromoson gondolkozom, de abból is van mini és swing. Kinek mi vált be? (azon kívül, ami nekem van)

2013. márc. 12. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Avent elektromosat.Nekem kézim volt, mert spórolni akartam vele, nem sikerült. Meg kellett vennem az elektromos verziót is. Így természetesen sokkal drágábban jöttem ki, de az nagyon bevált.
2013. márc. 12. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen elektromosat. Első szülésnél Avent elektromosat vettem, nem rossz, de nem volt olyan erős szerintem. Most ki fogom próbálni a Medela Swinget, sok jót hallottam róla. Úgyhogy engem is érdekelnek a válaszok.
2013. márc. 12. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a medela swing, avent elektromos egy kalap kaki, a sima medela is elég gyenge.
2013. márc. 12. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem Avent elektromos van!Nekem nagyon bevált!

Szuper jól működik,én szeretem!Ilyen az enyém:

[link]

2013. márc. 12. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
3. babám most 2 és fél hetes, minden egyes szopi után hálát adok, h megvettem újra-harmadszor is a medela minnie elecric-et:-) nekem nagyon bevált, 100-200milit fejek még miután szopizik a pici, rengeteg a tejem, el sem tudnám képzelni mit csinálnék nélküle. Mondjuk úgy mint a képeken, hogy csak oda tartom nem megy, én közben masszírozom, nyomogatom, segítem így max 10 perc a fejés. Csak ezt ajánlom, szerintem kötelezővé kéne tenni:-) Ja és az első két gyerekem egyáltalán nem akart szpoizni így velük csak fejtem ezzel a mellszívóval másfél évig anyatejet kapott a lányom, sőt még két gyereket etettem, serkentette, szerintem szuper:-)
2013. márc. 12. 23:40
 6/6 A kérdező kommentje:
az első gyerekemnél avent kézim volt és régebben a csillag szeleppel sokkal jobb volt, mint most, bár akkor sem eléggé jó, mert hamar elapadt a tejem. most a másodiknál fél éve szoptatom és idáig nem nagyon kellett a szívó, de mostmár van foga, sebesre rágja a cicit és fáj.. ha hagy benne, bedurran, és jó lenne a hozzátáplálásnál is lefejt tej meg ha lenne itthon... az avent kézim konkrétan az egyik ciciből nem tud fejni egyáltalán. mkinek köszönöm a válaszokat én is a medela swing felé hajlok, csak hát nem olcsó
2013. márc. 13. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!