Két és fél hetes a babám, rengeteg a tejem, sokat szopizik de utána még 150-200-at kifejek, hogy tudom csökkenteni?
Figyelt kérdés
3. gyerekem az első kettő nem szopott, nem tudtak valahogy...így fejtem csak és mellettük még etettem 1-2 gyereket. Most állítólag nincs olyan akinek kellene tej a városban így a lefolyóban landol, fáj érte a szívem....Azt szeretném, h annyi tejem legyen amennyi a kisfiamnak kell, mint a nagykönyvben:-) Hogy tudnék apasztani belőle?2013. márc. 11. 22:01
1/7 anonim válasza:
Én nem fejném, csak ha rettentően feszülne a cicim szopi után. Amúgy nem fejnék egy kicsit sem.
2/7 anonim válasza:
Nekem is rengeteg tejem volt/van. De sosem fejtem, csak akkor, ha nagyon fajt, vagy becsomosodott a cicim, akkor is csak annyit, hogy épphogy megkonnyebbuljon. Próbálj meg nem fejni, vagy ha bedurran a melled, csak minimálisat es egyre kevesebbet, míg mar nem fejsz szopik után es így be fog állni előbb utobb:) én nem fejek sosem, beállt a kereslet-kínálat :)
3 honapos kislány anyukája
3/7 A kérdező kommentje:
Ezzel kezdtem, h nem fejtem, csak szopi. Na be is durrant, láz, gyulladás, antibiotikum.....Ettől félek ha nem fejem ez lesz megint, próbálom, h minden második szopinál fejek, de feszül, fáj, tiszta csomó, megpróbálom amit ajánlotok, h csak kicsit fejek.
2013. márc. 11. 23:15
4/7 frászkarikaborsó válasza:
Úgy hogy nem fejed ki. Elég annyit kifejni hogy ne legyen csomós és ne feszüljön.
5/7 xStefix válasza:
Ne minden második szopi után fejj, hanem mindegyik után, de mindig csak keveset. Illetve több pózban szoptass, ha sikerül, így minden oldalad folyamatosan ürül, remélhetőleg nem pang majd meg sehol a tej... Talán ennyi is elég lesz. Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
A csomósodásra ami nekem segitett a melegvizes tusolás közbe jól átmasziroztam,még a kórházba ajánlották és 2-3nap után nem csomósodott és persze csak annyit fej ki h ne feszüljön.
7/7 anonim válasza:
Sose fejd ki mind, épp csak annyit, hogy ne fájjon, ne feszüljön. Ha mind kifejed, a szervezeted úgy fogja fel, hogy többet kell termelni. Ha nm fogy el mind, akkor lassan kevesebb lesz, és elér oda, hogy csk annyi, amennyi a babádnak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!