Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem kellett volna be vennem?

Nem kellett volna be vennem?

Figyelt kérdés
Megy a hasam és bevettem egy imodium kapszulát. Tudom felelőtlen vagyok de csak utána olvastam el a betegtájékoztatót. Az van ráírva hogy át juthat a tejbe. Este 8 kor fogom tudni legközelebb szoptatni a babámat. Mi baja lehet tőle? 13 hónapos
2013. márc. 11. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én meg a fájó hátamat kentem be Fastum géllel, és csak pár napos használat után olvasta el a párom a betegtájékoztatóját...természetesen nem lehetett volna használnom.

A gyerkőcön semmi nem látszódott, semmi baja nem lett tőle.

2013. márc. 11. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Minden gyógyszerre ráírják, főleg elővigyázatosságból (persze van, ami tényleg tilos és káros). A hatóanyagok nagyon kis %- ban jutnak a tejbe, ráadásul estére a te szervezetedből is kimegy nagyjából.
2013. márc. 11. 16:46
 3/3 xStefix ***** válasza:

Minden, amivel te érintkezel, átmegy a tejedbe is valamekkora részben. ;) A tájékoztatókban legtöbbször vagy az van, hogy elővigyázatosságból(!) ne használd, vagy az, hogy nem vizsgálták a hatását. Kevés olyan van, amit tilos lenne használni...

Ráadásul a te babád már nagy, nem kizárólagosan szopizik és csak egy szemet vettél be - vagyis igen kicsi az esélye, hogy bármi gubancot okozna. Figyeld azért, de szerintem nem lesz baja.

2013. márc. 11. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!