Van olyan, amikor érzed, hogy ettől vagy attól kevesebb lesz a tejed? Jobban odafigyelsz a rendszeres étkezésre ill. hogy miket eszel?
Pl. kihagysz étkezést, vagy stresszelsz valami miatt stb.
Milyen ételeket tartasz tuti tippnek, amitől bedurran a tejtermelés?
alvás, ivás, gyakori szoptatás.
nálam ezek tényleg bejönnek. Ha egy pár napig gyakrabban kér enni, utána több a tejem. És fordítva. Ha nem iszom eleget, az meglátszik. És ha nem alszom legalább nettó 8 órát egy nap, az is. Az étel mindegy, én diétázom cukorbetegség miatt és így is van elég tejem pedig nem ehetek akármennyi szénhidrátot. Cukrot meg egyáltalán nem.
Ahogy első írta, alvás, evés, ivás, sok szoptatás /fejés/. 11 hónapig szoptattam, plusz tejadó is voltam és úgy vettem észre, hogy ha olyat eszek, amit nagyon kívánok, akkor sokkal többet tudtam szopi után fejni.
A tejserkentő teától meg majdnem teljesen elapadt a tejem két napra, így azt kidobtam.
Köszönöm! Igen ilyesmikre gondoltam.
Kedves 1. de jó, hogy neked így is van tejed, hogy diétán vagy! Ez azt jelenti, hogy nekem sem biztos, hogy annyit kéne ennem :) Kipróbálom. Igen, az alvás az nekem is nagyon bejön, ill. volt múlt héten egy stresszes szituációm, és úgy éreztem tiszta üresek a melleim.
Írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!