Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mérjem vagy ne mérjem?

Mérjem vagy ne mérjem?

Figyelt kérdés

8 napos a kicsim igény szerint szoptatom ha kell óránként két óránként.

tejem van éjjel nem ordit nem sir nem hasfájos jelenleg.

3300 grammal született korházbol hazatérve 3180 volt mára ujra 3360 gramm.

tegnap kaptam a védönötöl mérleget hogy minden szopi elött utá mérjem hány grammot evett. de öszintén szolva ez engem iszonyuan frusztrál.

mást nem? vagy kötelezö méricskélni? nem elég kénaponta megmérni mégis hizik e a kicsi?

2013. febr. 26. 08:31
 1/7 A kérdező kommentje:
UI: illetve ebbe az esetbe kötelezö fejni vagy ha igény szerinti szopi van akkor nem kell. anyosom állandoan azon van fejjek. söt a korházba is nem baj öntsem ki a lefolyóba a tejet csak fejjek.
2013. febr. 26. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Èn is kaptam egy mérleget. Szerintem hébe hóba ràrakom majd. De minden szopizás után méricskélni. Ezt hülyeségnek tartom.

Főként h ilyen jó és nyugodt babócid van!!! Nem is kell izgulni. Ő szólna először ha nem lenne elég a tejci :)

2013. febr. 26. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
No, ez a vedono is tudja hogyan kell az embert az oruletbe kergetni... Termeszetesen boven eleg, ha ketnaponta, vagy amikor eszedbe jut rateszed a merlegre. Azt az ember latja, hogy minden rendben van-e a babaval. Kiegyensulyozott, van eleg pisis, kakis pelus. Egyebkent nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy ket hetes korara kell visszanyernie a szuletesi sulyat. Tehat ti jok vagytok!!! :)
2013. febr. 26. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm elsö babánál is ezt csináltam el is ment a tejem pár hét alatt söt tápszert duhgtak az orrom alá hogy hizzon végre. aztán nem kelett több cici a gyereknek. Most a másik lányomnál éjszakák nyugodtak nem üvölt nem sir nem hasfájos. napi 3 kaki va pisis is van vizet teát nem adok neki csak anyatej. nem tudok fejni mert kiszivja a baba annyit ami kell neki. szeretném sokáig szopiztatni
2013. febr. 26. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te gondolod jól. :) Ha jól fejlődik, nyugodt stb., akkor mi a fenének kellene mérni?! Fejni sem kell, ha van elég tejed.
2013. febr. 26. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Már megint egy buzgómócsing védőnő :)

Teljesen felesleges minden kaja előtt-után mérni. Legyen elég pisis pelusa (napi 5-6, meg néhány naponta kakás, bár ilyen pici még napi 1-2-t is bőven gyárt) .

Néha azért mérd meg, hogy tudj neki vmit felmutatni, ha kérdez. De még hetente is bőven elég. Jó súlyban van a babád, nem kell aggódni. A fejés meg igény szerinti szoptatás mellett teljesen felesleges, ha van elég tejed. Ha szaporítani szeretnél, akkor viszont jól jöhet.

2013. febr. 26. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól hízik, szerintem se mérd.
2013. febr. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!