Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha tudtodon kívül megszoptatja...

Ha tudtodon kívül megszoptatja más a babádat?

Figyelt kérdés
Hagytam a lányom pár órára,h vigyázzanak rá anyósomék,közben vendégek voltak ott,akiknek babájuk van és nem a lefejt tejet adták neki,hanem megszoptatta az enyémet is...pont úgy jöttem rá,h mikor mentem érte,kérdeztem,nem evett a pici,mert ott a tej az üvegben,na akkor mondta el anyósom,nem is tudtam,hogy reagáljak..
2013. febr. 25. 23:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Anyós közelébe nem menne a gyerek, az tuti. csak fényképről látná egy jó darabig, addig meg gondolkozzon az eseten.... Én is kiakadanék, nem kicsit...
2013. febr. 25. 23:50
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
9: azon kívül, hogy a másik anya tisztálkodási szokásairól, egészségi állapotáról (dohányzik-e, szed-e valami gyógyszert, elszív időnként egy-egy füves cigit - mert nem mindenki egészségmániás biomami) nem lehet tudni semmit, az egészben az a felháborító, hogy az anya előzetes engedélye nélkül történt. Ráadásul hagyott ott enni a gyereknek, szóval erre semmi szükség nem volt.
2013. febr. 25. 23:51
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok egy "begyöpösödött" anya, sok mindent el tudok fogadni, na de ez azért túlzás... Veszem a fáradtságot, lefejem a tejet a gyerekemnek, majd nem azt adják neki oda, hanem valaki megszoptatja???? na ne... Bárki bármit mond, ez full gáz... És önmagában nem az, hogy más szoptatja meg (bár nekem már ezzel kapcsolatban is fenntartásaim vannak), hanem az, hogy TUDTOMON KÍVÜL... túl messzire ment el ezzel az anyósod szerintem. Ha már most neked kell "lebuktatnod", akkor mi lesz később???
2013. febr. 25. 23:53
 14/31 A kérdező kommentje:
úgy látom,h más se venné jó néven,nem csak én akadok ki ezen,amúgy meg nem ismerem azt a rokont,még sose láttam,természetes,h a tisztálkodási és egyéb szokásairól sem tudok semmit..
2013. febr. 25. 23:58
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én nagyon dühös lettem volna.Kiosztottam volna mind kettőt az biztos.milyen dolog már ez?:O
2013. febr. 26. 06:58
 16/31 anonim ***** válasza:
42%
helybe megpofoztam volna és megkérem többet ilyet ne csinaljon!
2013. febr. 26. 08:32
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek betegek! Az is aki felajánlotta a nőnek, hogy szoptassa meg, meg az is aki megszoptatta! Ott volt a tej a cumisüvegben! Nem velem történt, de úgy felhúztam magam, mint az állat! Az biztos, hogy minimum leüvöltöttem volna a fejüket! Én elhiszem, hogy valakinek a hobbija a szoptatás, de azért van egy határ. Ez elég intim dolog ahhoz, hogy csak úgy csöcsről csöcsre járjon a gyerek.
2013. febr. 26. 09:09
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem kiakadtam volna, annál sokkal több. Megmondtam volna anyósnak, hogy MOST köszönjön el a gyerektől, mert most látta utoljára. Pakolok és otthagyom a szoptatós rokonságával együtt a francba! Felháborító és elfogadhatatlan viselkedésnek tartom. Kikérném magamnak! Nagyon súlyos következményei lennének! Ez mindennek az alja!
2013. febr. 26. 10:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Huuhuuuu de akadnek........ Isten is penzzert nezne azt a jelenetet amot rendeztem volna...
2013. febr. 26. 11:55
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon durva!!! Pont a minap én is ezen gondolkoztam, h mit csinálnék ilyen helyzetben.. meg az is eszembe jutott, h nem vennék anyatejet sem, ha nekem nem lenne.. sose lehet tudni, h az aki adja, milyen életet él!! Felháborító!!! Párod remélem, leosztotta szépen az anyját..
2013. febr. 26. 12:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!