Pezsgőzős esténk van, hogyan legyen majd a szoptatás?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, nincs, sosem volt tejem, ami van, azt mindig odaadom, nevezetesen 20 ml-t reggel, este - addigra "telik" meg ennyivel a mellem. Ma este szeretnék lazítani, ünnepelünk is, meg olyan idegfeszültségben éltem az elmúlt hónapokban, hogy rámfér egy lazítás...kérdésem, hogy ha ma este pezsgőzöm, 2-3 pohárral, akkor reggel mehet-e majd a 20 ml, vagy fejjem le és öntsem ki? Ítélkező válaszokat légyszi ne írjatok, így is sok gond nyomaszt!2013. febr. 22. 19:21
11/15 anonim 

válasza:

nyugodtan igyál 2-3 pohárral, ha erre van szükséged! :)))
én a helyedben odaadnám, mert az alkohol nagy részét lebontja a szervezeted, a tejcsibe minimális megy át.
inkább a buborékok miatt addódnék, kicsit keverd ki a pezsgőből, nehogy az legyen a baj!
12/15 anonim 

válasza:

szoptatás alatt két dolgot nem lehet inni: alkoholt és szénsavas üdítőt. Legalább is így írja a nagykönyv. Ettől függetlenül ajánlani szokták a vörösbort a vas miatt, és a sört is, tejtermelést serkentő hatása miatt. Én ha innék, akkor ezt a kettőt innám (nem egyszerre...), pezsgőt nem hiszem. De ha neked jól esik és nincs lelkiismeretfurdalásod akkor nyugodtan. Én mondjuk nem pocsékolnám el azt a húsz milit, még ha van is benne egy kis alkohol, ami egyébként semmit nem jelent a babára nézve.... Ha minden nap innál egy üveggel, na az már gáz lenne. De így... :)
13/15 A kérdező kommentje:
Jaj, 10-es! A problémámat nem az alkohollal akarom megoldani. Csak egy este kell, amikor lazulok, és nem azon gondolkodom, ami nyomaszt. Jól érzem magam a férjemmel, filmet nézünk, beszélgetünk. Ennyi.
2013. febr. 23. 19:46
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy szuper volt az este, tényleg.
2013. febr. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!