Védekezett közületek valaki szoptatás alatt megszakitásos módszerrel?
Nekünk is csak akkor lett belőle gyerkőc, amikor a PÉ környékén nem volt kiszállás. De akkor pöccre összejött mindháromszor, szóval ezzel szerencsére nekem se volt gondom.
Kérdező, ha így vagy, akkor próbálj meg emellett azért valami mást is, másféle zselét. Vagy tényleg jó az az óvszeres ötlet, hogy vegyétek bele a "játékba". Amíg nem jön meg újra a menzeszed, addig bármi megeshet. - Bár ha már észlelsz néha jeleket, amik a ciklusod bizonyos szakaszaira utalnak, az talán segíthet. De a tuti csak a tuti.
Hangulatingadozás, kevesebb tejcsi, esetleg ízváltozás, ami miatt nyűgösebb a lányod? Ezek jelezhetik még a menzesz időszakát.
De ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább keress még valami mást is, ha tuti nem szeretnétek kistesót.
Az első lányom után mi is a megszakításos módszert alkalmaztuk, mert nem lett volna gond, ha nem válik be és jön a tesó. Nem lettem terhes.
A második születése óta már nem merjük ezt alkalmazni. Jelen pillanatban nem szeretnénk harmadik gyereket. :)
Hát baj lenne a baba, vagy nem? Abortuszra mennél, vagy nem?
Ha nem baj a baba, és nem mennél abortuszra, akkor használd. Max nem válik be. Vmennyire véd, csak nem túl hatékony. Vagy szerencséd lesz, vagy nem.
De ha nem akarsz babát, és abortuszra mennél, akkor nem szabad ekkora rizikót bevállalni. Egy gyerek élete a tét. A védekezés nem szeretet kérdése. Ha baj a gyerek, akkor használj óvszert.
Nem értem, miért lettünk lepontozva azok, akik így védekezünk, sikerrel? Nem azt javasoltuk, hogy így csinálja a Kérdező is, sőt. Ez szimplán egyéni tapasztalat.
Érdekes ez a fórum... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!