Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Védekezett közületek valaki...

Védekezett közületek valaki szoptatás alatt megszakitásos módszerrel?

Figyelt kérdés
7hónapos a lányom,még szopizik.Szülés óta nem jött meg a menzeszeszem.Elég ritkán vagyunk együtt a férjemmel és igy védekezünk.Tablettát szerettem volna feliratni,de az orvosom nem irta fel.Pharmatexet próbáltuk,de iszonyúan égetett.Az óvszert meg a férjem nem szereti...Szerintetek mennyire megbizható ez a módszer addig,mig nem áll visza a ciklusom?Más is alkalmazza ezt a módszert rajtam kivül?
2013. febr. 13. 12:37
1 2 3
 11/22 Denisa W. ***** válasza:
48%
Hát mi 9 évig így védekeztünk a párommal, és nem csak hébe-hóba voltunk együtt, mégsem lettem terhes amíg nem akartuk. Viszont ezek után mindkét terhességem gyorsan összejött, amikor már szerettük volna. Persze van, aki attól is terhes lesz, ha hozzávágnak egy kesztyűt. Nekünk viszont bejött, és nem mondhatom, hogy nehezen esnék teherbe.
2013. febr. 13. 18:24
 12/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!Megoszlanak a vélemények ebben a témában is...
2013. febr. 13. 18:32
 13/22 xStefix ***** válasza:
36%

Nekünk is csak akkor lett belőle gyerkőc, amikor a PÉ környékén nem volt kiszállás. De akkor pöccre összejött mindháromszor, szóval ezzel szerencsére nekem se volt gondom.

Kérdező, ha így vagy, akkor próbálj meg emellett azért valami mást is, másféle zselét. Vagy tényleg jó az az óvszeres ötlet, hogy vegyétek bele a "játékba". Amíg nem jön meg újra a menzeszed, addig bármi megeshet. - Bár ha már észlelsz néha jeleket, amik a ciklusod bizonyos szakaszaira utalnak, az talán segíthet. De a tuti csak a tuti.

2013. febr. 13. 18:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Figyelem a nyákomat,de vagy ragadós,nyúlós,vagy szinte nincs semmilyen.Ez kb hetente változik.Úgyhogy nem tudok okos lenni...
2013. febr. 13. 22:05
 15/22 xStefix ***** válasza:
71%

Hangulatingadozás, kevesebb tejcsi, esetleg ízváltozás, ami miatt nyűgösebb a lányod? Ezek jelezhetik még a menzesz időszakát.

De ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább keress még valami mást is, ha tuti nem szeretnétek kistesót.

2013. febr. 14. 12:28
 16/22 A kérdező kommentje:
Pár napja elég nyűgös a kiscsaj,néha szúrkál a hasam is.Lehet hamarosan meg fog jönni?
2013. febr. 14. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Az első lányom után mi is a megszakításos módszert alkalmaztuk, mert nem lett volna gond, ha nem válik be és jön a tesó. Nem lettem terhes.

A második születése óta már nem merjük ezt alkalmazni. Jelen pillanatban nem szeretnénk harmadik gyereket. :)

2013. febr. 15. 15:03
 18/22 anonim ***** válasza:
20 éve igy védekezem. van 3 gyerekem,mind úgy jött,h akartuk és akkor nem védekeztünk. vagyis nálam nem volt gond soha. sansz megvan h teherbe esel,de ha a férjed eléggé vigyáz nagyon kicsi az esélye
2013. febr. 23. 17:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát baj lenne a baba, vagy nem? Abortuszra mennél, vagy nem?

Ha nem baj a baba, és nem mennél abortuszra, akkor használd. Max nem válik be. Vmennyire véd, csak nem túl hatékony. Vagy szerencséd lesz, vagy nem.

De ha nem akarsz babát, és abortuszra mennél, akkor nem szabad ekkora rizikót bevállalni. Egy gyerek élete a tét. A védekezés nem szeretet kérdése. Ha baj a gyerek, akkor használj óvszert.

2013. febr. 23. 17:44
 20/22 xStefix ***** válasza:
100%

Nem értem, miért lettünk lepontozva azok, akik így védekezünk, sikerrel? Nem azt javasoltuk, hogy így csinálja a Kérdező is, sőt. Ez szimplán egyéni tapasztalat.

Érdekes ez a fórum... :)

2013. febr. 25. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!