A dokim azt javasolta, hogy a 4 hetes babamnak adhatok matol
tehentejet ( olyan tehentejet amelyiknek a borjuja a fiammal
1 idos) keverve rizslevel, szoval fele tej fele rizsle, Ti
adtatok igy neki? Mikortol?
Válaszoltam már párszor a kérdésedre, de most olyan, mintha kamu lenne, mintha itt most ezen jókat vigyorognál, mert a válaszaid alapján neked ez teljesen természetes, jónak gondolod, meg ezen már nőttek fel többen is... rizslé, 4 hete ellett tehén teje:(
Add, ha gondolod, de én nem tenném.
2013. febr. 12. 13:34
Ne adj neki tehéntejet. Olyan nincs hogy híg az anyatejed és azért nem jó mert az anyatej bármilyen formában jó a babának, minden cseppje aranyat ér. Inkább anyatejet adj neki ha van vagy tápszert.
2013. febr. 12. 13:37
13/53 A kérdező kommentje:
Igen adom en neki az anyatejet, nem vonom meg tole, egesz nap adom neki, de a gyerek nem lakik jol vele!!! Es igy nem tud aludni egesz nap, mert en allandoan a mellemen tartom es hol hol belealszik es aztan ujra szopizik, de nem lakik jol van, hogy belesem alszik es egyhuzambol szopik 2, 3 orat, kozben ugyis tesz mintha cumi lenne! Ha a gyerek nem alszik egesz nap akkor az rossz! Nme tarthatom a gyerekemet 2 oranal tovabb fennt 1 huzamban mert az agya most felylodik es az alvas epp ugy fontos mint az eves! Tejem van, vagy nem laktatja vagy eljatszodja vagy elalussza! De muszaly potolnom!
ha ugy csinál mintha csak cumizna evés helyett,hát adj neki cumit!!
tejpor???,kőkorszakban élsz??tápszer ember!!!
ha van 5 hetes borju a közelben akkor falun laksz gondolom...de miért nem tápszert veszel,miért a méregdrága riztsitallal kevernéd a tejet???mondd h itt nem stimm valami...normális a dokid???
2013. febr. 12. 13:45
ha van naponta 5-6 pisis pelenkája, és jól fejlődik akkor elég neki a tej :) ne biztos hogy azért sír mert éhes
2013. febr. 12. 13:50
16/53 A kérdező kommentje:
Sirni nem mindig sir ha ehes, van hogy az oklet tomi a szajaba es tatogatja a szajat engem keresve,es nem nyugszik , foleg nem alszik, de mihelyt adok neki tejport( tapszert) rogton megnyugszik, bog=fizik es elalszik, ra 3 orara felkel...
Én biztos nem adnék ilyen pici babának tejet,pedig én mindent korábban adtam a kisfiamnak.A tejjel érdemes megvárni az 1 éves kort.
2013. febr. 12. 13:58
Nem privátban írok neked választ, ha nem haragszol.
Akkor is fenntartom a véleményem, hogy az anyatej mellé a tápszer a legjobb. A többi alternatívát én hanyagolnám a helyedben! Hidd el, hogy akik ezt írjuk, csak jót akarunk, ez az általános felénk, hogy tápszert adunk, ha már nem elég a tej.
2013. febr. 12. 14:01
akkor adj neki tápszert pótlásnak csak ne tehéntejet
2013. febr. 12. 14:03
20/53 A kérdező kommentje:
Egyszeruen nem tudom eldonteni, Igen falun elek,( mezovaros) en mindenkeppen a legjobbat szeretnem a gyerekemnek, Itt falun tobben vagyunk most friss anyukak es a tobbi szulo adott a gyerekenek tehntejet , de csak olyat amelyiknek a borjuja 1 idos a picivel, A gyerekemnek a legjobbat szeretnem!
Kapcsolódó kérdések: