A dokim azt javasolta, hogy a 4 hetes babamnak adhatok matol tehentejet ( olyan tehentejet amelyiknek a borjuja a fiammal 1 idos) keverve rizslevel, szoval fele tej fele rizsle, Ti adtatok igy neki? Mikortol?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 12:54
1/53 anonim válasza:
Jesszus, a dokid a kőkorszaból maradt itt?
Még 4 hónaposnak sem adnék, nemhogy 4 hetesnek!!
2/53 anonim válasza:
Ne adj még neki. Nagyon megterhelné a szervezetét.
3/53 anonim válasza:
Tuit nem 4 éves akartál írni?
4 hetes babának semmi ilyesmit nem adnék.
ès honnan a túróból szednél 4 hetes borjút. még akkor is ha falun laksz valahol a balkánaon, ahol gyakori hogy vannak tehenek otthon, akkor is nagyon ritka hogy éppen 4 hetes borjút szerezzél valahonnan ahol a tejet bevizsgálják stb...
Tuti, hogy ez egy orvos? nekem inkább valami népi hagyomány örzönek tünik.
4/53 anonim válasza:
4 hetesnek? Ez kizárt! Tejet egy éves kortól, de az sem baj, ha 2-3 évesen kezded.
6/53 A kérdező kommentje:
Ma 4 hetes a fiam, Igen orvos! Hat van olyan tehen akinek 5 hetes a borjuja! De ugy tanacsolta, hogy keverjel rizslevel! Emelett az anyatejet is szerretnem neki adni, sajnos a tejem nagyon nagyon hig es nejm taplalja a fiamat , eddig NAN tejporral egeszitettem , holnaptol tehentejet javasoltak, nem tudom mit tegyek!
2013. febr. 12. 13:08
7/53 anonim válasza:
Én nem adnék se tejport, se rizslevet, se tehéntejet! Tápszerre nem gondoltál, és az orvos sem?
8/53 anonim válasza:
És ha nem találsz ilyen tehenet, akkor mit adsz a babàdnak!?
9/53 A kérdező kommentje:
tejport, de szerintem nem lehet gond ha keverem rizslevel, amugy a ferjem is igy nott fol, anyosomnak csak 3 hetig volt teje es aztan a ferjemnek tehentejet+rizslet adott, eros es egeszseges hala a Jo Istennek, szoval szerintem rosszat nem tehet, de azert kivancsi voltam a velemnyetekre, meg 1,2 esetleg 3 dokit kikerdezek es ugy eldontom! Koszi a valaszokat:)
2013. febr. 12. 13:21
10/53 anonim válasza:
:-))) Nagyon tetszett az 1. és a 3. válasz:-) Nagyon viccesek vagytok, lányok... Egyébként meg sem nyitottam volna ezt a kérdést, csak mégis furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy mit lehet ilyen kérdésre válaszolni... 4 hetesen tehéntejet???? Amikor én születtem (37 éve), akkor sem mondták anyukámnak a tehéntejet ennyi idősen, akkor is létezett valami tápszerféle, aminek semmi köze nem volt a tehéntejhez. Tehát már akkor is jóval előrébb tartott az orvostudomány, mint a kedves kérdező orvosánál most 2013-ban. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!