2 hónapos babátok mennyit szopizik egy alkalommal, és napi hányszor van cicin?
Én igyekszem betartani a 3 óránkénti szoptatást. És legtöbbször beváli, mert igyekszik annyit enni, amennyi elég a következő etetésig. Nekem mondjuk szerintem nem is bírna ki több időt két etetés között.
Szóval reggel kel, 7 fele, 9-10 között, 12-13 között, 15-16 között van cicin. Amikor aggódom, akkor ráteszem még 17-18 között majd a fürdeéts után 20:30 között is.
12x. Napkozben 2 orankent. Ritka, amikor kibirja tovabb. Este neha 3 nagy ritkan 4 orankent. Remelem idovel csokken, mert nonstop etetek. De igeny szerint etetek es ha neki ez kell, akkor igy.
nem merem, csak a sulyat hogy novekszik e. Rohamosan no mint a bolond gomba :).
a kisfiam igény szerint szopik,de általában tartja a
3-3,5 órát.,ritka hogy hamarabb éhezik meg,bár eléggé mohó.
az estével kezdtem írni így érthetőbb:
fürdetés 19 órakor aztán alvás hajnal 1-ig.
majd ezektől a időpontoktól eszik,ez nála óramű pontos,pedig nem én szokattam így ez beállt nála,de meg is éhezik:
1:30 körül
4-5 körül.
8-9 körül
12 körül
16-17 körül
majd fürdetés 19 órakor utána eszik amint fentébb írtam.
már 6300 gramm,de nem kövér baba úgy eloszlik rajta
a kis zabagép :) 3620 grammal született.
egyébként lezavarja hamar 15 perc max az evés!
nem nyammog rajta,nem azon alszik el,szerencsére.
Sziasztoik lányok!
Úgy látom akkor nekem nem lehet egy szavam sem a kicsi fiamra. Napközben 4-4,5 óránként eszik, este pedig fürcsi után ha nem fáj a poci és nincs semmi baj legközelebb csak hajnali 4-5 között kel enni. mondjuk nálunk azért a 140-180 gramm simán lecsúszik a pocakba. :)
sziasztok!
az én kisfiam 20-án lesz 2 hós. Én is igény szerint etetem, ált. 2-5 óránként eszik, attól függ, mikor alszik.
este fürdés után eszik, 8 körül, hajnal 4-5 fele kel, akkpr jó sokat eszik, aztán reggel 8-9 fele eszik, majd 11-12 fele, akkor alszik egy nagyot, délután 2-3-4 feleeszik, attól függ, mikor kel, majd, ha kéri megetetem még fürcsi előtt, akkor várok 1 órát, hogy fürdésnél ne bukja vissza, majd megint eszik. alkalmanként 100-170 között eszik, de volt, amikor 200-at kiszívott. egy nap 800-1000 ml eszik.
3300-al hoztam haza, most 5300 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!