Vissza tudok térni teljesen a szoptatáshoz?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok a kérdésért, első babás anyuka vagyok és teljesen elkeseredett. 3 hetes múlt a kisfiam,másfél hetes korára annyira szétrepedt a mellbimbóm (hiába kentem bimbóvédővel,neogranormonnal stb.-vel),hogy egyszerűen ömlött belőle a vér..mikor mondtam a védőnőnek,felhívta az orvosunkat,persze egyből tápszert írt és azt mondta,hagyjam gyógyulni a mellem,mert a kisfiamnak nem jó,ha ennyire vérzik,mert ugyebár azt is lenyeli.Ne fejjek sokat,mert akkor sose fog gyorsan begyógyulni..ezt az utasítást kaptam :( mostanra nagyon szépen helyrejött,megelőzésképp kenem is meg kenni is fogom,de az az igazság,hogy iszonyatosan kevés tejem lett,ahhoz képest,hogy mennyi volt és mennyi a kisfiam igénye. Nem tudom,hogy van-e esély rá - és ha igen hogyan- hogy újra szoptatni tudjam teljes egészében. Tudom,hogy én vagyok a legnagyobb hibás ezért,de naivan hittem az orvosnak és erre az oldalra meg most bukkantam rá (kicsit Marslakónak érzem magam,hogy még csak most tudok itt segítséget kérni). Szóval kérlek ne egyből a kritikát kapjam,hogy nagyon elrontottam..tisztában vagyok vele,tanácsot,segítséget szeretnék kérni..mert én SOHA nem akartam önszántamból abbahagyni a szoptatást,nem féltem a melleim szépségét stb..ha valaki tud esetleg jó módszert,ételeket,akármit amitől visszajön a tejem normálisan,annak előre is köszönöm a segítségét!!!2013. febr. 2. 08:46
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és ígérem,hogy amint lesz eredmény,megírom,hogy milyen úton módon sikerült :)
2013. febr. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!