Hányszor szívjátok le egy nap a baba orrát? És honnan látjátok hogy teljesen le van szívva?
Dettó!
Igaz mi már kezdünk kilábalni ebből a szerencsétlen náthából (2,5 hete tart) de volt hogy naponta 5-6x szívtuk neki. Nálunk is az volt, amit írtál, hogy utána ugyanúgy szörcsögött.
Milyen idős?
3 éves lesz lassan a fiam, de még szívom neki nagyobb náthák idején a hatékonyság miatt. Mindig így csinálom: Reggel ébredés után nem sokkal leszívom, napközben amikor hallom hogy nem kap levegőt. Este elalvás előtt mindenképpen szívom még egyszer neki, és mindig addig amíg semmi nem jön már az orrából. Először sprayzem neki, rá 10 perc max a szívás, utána csepp. Eddig ezek beváltak, egy hete lábaltunk ki mi is a takonyból. Remélem segítettem egy kicsit.
Sok sok kitartást Neked!!!
Hátöö, nekem azt szokta mondani a doki, hogy annyiszor kell(ene) szívni, ahányszor mi felnőttek orrot fújunk...
Mondjuk ez szerintem is kivitelezhetetlen, de a napi 3- az nagyon-nagyon kevés.
Minimum óránkétn, de tesóm volt hogy még gyakrabban szívta a kislánya orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!