7 honap es vege? Nagyon szomoru vagyok.
7 honapos a kislanyom.eddig igeny szerint szoptattam,viszont most fogyott igy a gyerekorvos azt mondta ;eleg volt a cicizesbol,adjak neki tapszert.csak ejjel adhatom neki a cicit.hozzataplalok mar 2honapja ,nem sok sikerrel,van amikor eszik van amikor nem.most viszont nagyon szomoru vagyok,es o is szenved mert jonne cicizni de a cumisuveg nem kell neki.en meg nem ngedhetem hogy cicizzen.ez rettenetes...hogy mondjak nemet?hogy lehet nem adni neki es hogy keruljem el a helyzetet amikor adnam a cumisuveget de neki a cici kell....kepes cumizni az ujjat es ugy elaludni mintsem a tapszer.probaltamar poharbol,itatosuvegbol,kanallal.
Te mit tanacsolsz,mit tegyek?
És nem kezdett el véletlenül mászni? Én inkább a hozzátáplálását erősíteném táplálóbb ételekkel, mintsem tápszerrel..
(milye érdekes, ha túlhízik egy anyatejes baba, akkor is tápszert ajánlanak, hogy ne hízzon olyan ütemben, meg ilyenkor is???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!