Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 honap es vege? Nagyon...

7 honap es vege? Nagyon szomoru vagyok.

Figyelt kérdés

7 honapos a kislanyom.eddig igeny szerint szoptattam,viszont most fogyott igy a gyerekorvos azt mondta ;eleg volt a cicizesbol,adjak neki tapszert.csak ejjel adhatom neki a cicit.hozzataplalok mar 2honapja ,nem sok sikerrel,van amikor eszik van amikor nem.most viszont nagyon szomoru vagyok,es o is szenved mert jonne cicizni de a cumisuveg nem kell neki.en meg nem ngedhetem hogy cicizzen.ez rettenetes...hogy mondjak nemet?hogy lehet nem adni neki es hogy keruljem el a helyzetet amikor adnam a cumisuveget de neki a cici kell....kepes cumizni az ujjat es ugy elaludni mintsem a tapszer.probaltamar poharbol,itatosuvegbol,kanallal.

Te mit tanacsolsz,mit tegyek?

2013. jan. 30. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És nem kezdett el véletlenül mászni? Én inkább a hozzátáplálását erősíteném táplálóbb ételekkel, mintsem tápszerrel..

(milye érdekes, ha túlhízik egy anyatejes baba, akkor is tápszert ajánlanak, hogy ne hízzon olyan ütemben, meg ilyenkor is???)

2013. jan. 31. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ne aggódj, szoptasd nyugodtan tovább! Szerintem igazából a tápszerre sincs szükség. Feltételezem, hogy azért fogyhatott a babád, mert beteg volt és gondolom a mozgásfejlődése is mostanában lódult meg!
2013. jan. 31. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanazon a mérlegen mérték? Nekem egyszer így fogyott 10dkg-ot 1 nap alatt a lányom:) Persze a betegség is beszámít. Olyankor nem esznek rendesen.
2013. jan. 31. 20:48
 14/14 xStefix ***** válasza:
100%
Az orvosod nagyon hüe, már bocsánat! Fú, de felidegeltem magam!!! :(((((((
2013. jan. 31. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!