Hány hónap után és hogyan lehet átállni a háromórás etetésre? Egy hónapos baba anyukája
Figyelt kérdés
Leginkább azért érdekel a dolog, mert valahogyan szeretném kevesebb evésre szoktatni éjjel a babómat. jelenleg éjjel is két óránként eszik :(2012. márc. 20. 07:24
1/6 anonim válasza:
Napközben kezd el kitolni 3 órára, így aztán az éjszakai is szépen változni fog.
2/6 anonim válasza:
Napközben told ki. Éjjel pedig az esti és a reggeli evések idejét is told el negyedórával. Három hónapos korára éjjel már nem fog felkelni.
3/6 anonim válasza:
Most még növekedési csúcsok jönnek-mennek, nem nagyon érdemes ezen parázni. Én egyformán etettem kettőt igény szerint, mndkettő 2-3 óránként evett északa vagy 3 hós korukig. Az egyik ezután csak 1-2* kelt fél éves koráig, onnan átaludta az éjszakát, a másik maradt notórius sokszor kelő. Szóval babafüggő is ez....
Ha szeretnél próbálkozni, akkor is inkább nappall etetném gyakran, így összesen több tejed lesz, és eltelik éjszakára. Bár nálam ugye nem jött be csak egynél :)
4/6 anonim válasza:
Etess igény szerint. Kisfiam 3 hónapos, napközben 2-2.5 óránként eszik. Kezdetben 5 órát aludt éjjel, majd 2 óránként kelt, most már 8 órát alszik és utána még 3mat.Ahogy fejlődik az idegrendszere, úgy fog hozzászokni, hogy este jön a hosszú alvás és már nem fog felkelni enni.
5/6 anonim válasza:
Nekem az első pillanattól kezdve 3 óránként eszik a gyerek és ezt ő állította be magának. Szerintem jó is így, mert kiszámítható...
6/6 anonim válasza:
Érdemes fehérjedúsabban táplálkozni.
Egy kis szalonna sem árt meg, pláne, ha iszol hozzá citromos vizet. Persze, sonkás, császárszalonnára gondoltam. Sok zöldséggel és folyadékkal!
Az én babám éjjel 4 órát is átaludt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!