Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Napi 8-10 szopizás 11 hónapos...

Napi 8-10 szopizás 11 hónapos korban?

Figyelt kérdés
11 hónapos, és még mindig rengeteges szopik! Az a baj, hogy csak cicin alszik el, és napközben is rengetegszer kéri. Éjjel kb. 4-szer van fenn, és szopit kér. Van így még valaki? Mi a teendő? 1 éves koráig szerettem volna szoptatni, de így hogyan tudunk majd leállni?
2013. jan. 30. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok,pedig már 14 hónapos a fiam.Sokszor éjszaka már csak lefekszem mellé,kicsomagolom a cicim és alszok tovább ő meg kiszolgálja magát :D napközben is jön és néz be a pólóm alá.Akármit próbálok helyette adni nem kell!Ha sikerül is elterelni a figyelmét 5 perc után már hisztizik a ciciért és nem hagyja abba amíg nem kap...

Én 1,5 éves koráig terveztem,de ha mindig megsajnálom akkor soha nem fogja abbahygani :D

2013. jan. 30. 20:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm, sok jó tanácsot kaptam, igyekszem kipróbálni őket. Az elválasztással nem fogunk sietni, majd kicsinyenként. Kérdezte valaki eszem-e rendesen, pihenek-e. Hát, a pihenéssel hadilábon állok, szerintem nem. Éjjel sokszor vagyok fenn, nappal nincs módom pihenni, van még egy nagy fiam is, vele is foglalkozni... Az evésre viszont nagyon odafigyelek! Első terhességemnél vérszegény voltam, amúgy lehet, hogy az vagyok. CSináltatok egy labort. Köszi mindenkinek még egyszer!
2013. jan. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!