Az utolsónak nagyon érdekelne a tapasztalata. :)
Hogy sikerült beindítani? Sokáig tartott?
A kérdezőnek: Nekem sztem nem lenne türelmem ehhez. (Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekemet igényei szerint szoptattam/szoptatom. Sose kaptak tápszert.)
Bár ki tudja, talán kipróbálnám, hogy be tudom-e indítani. A szoptaníttal biztos nem próbálkoznék, az nekem olyan fura.
Utolsó vagyok...
Kb 1 hét után már beindult, szedtem homeós bogyókat, meg sokat mellszívóztam és igen, az SNS-t használtam a Babácskám etetéséhez! először nekem is fura volt, de aztán annyira természetes lett...a kiegészítő tápszert (volt rá szükség) is így kapta, meg az anyatejcsit is! Így végül 1 hetes korától 11 hónapos koráig szopizott. Nagyon jó volt, mert megélhettük ezt a fajta kapcsolatot, ami szerintem nagyon sokat segített. Mostmár 2 éves nagylegény, de ha bármi van vagy csak fáradt, bújik hozzám (főleg a mellkasomra, cicihez). Én nem bántam meg, sőt! Csak ajánlani tudom, bár tény, hogy sok energia kell hozzá...de ha valaki eldönti, hogy akarja, akkor menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!