Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Örökbefogadott babát szoptatnál?

Örökbefogadott babát szoptatnál?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szoptattam! :)
2013. jan. 29. 15:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Az utolsónak nagyon érdekelne a tapasztalata. :)

Hogy sikerült beindítani? Sokáig tartott?

A kérdezőnek: Nekem sztem nem lenne türelmem ehhez. (Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekemet igényei szerint szoptattam/szoptatom. Sose kaptak tápszert.)

Bár ki tudja, talán kipróbálnám, hogy be tudom-e indítani. A szoptaníttal biztos nem próbálkoznék, az nekem olyan fura.

2013. jan. 31. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...

Kb 1 hét után már beindult, szedtem homeós bogyókat, meg sokat mellszívóztam és igen, az SNS-t használtam a Babácskám etetéséhez! először nekem is fura volt, de aztán annyira természetes lett...a kiegészítő tápszert (volt rá szükség) is így kapta, meg az anyatejcsit is! Így végül 1 hetes korától 11 hónapos koráig szopizott. Nagyon jó volt, mert megélhettük ezt a fajta kapcsolatot, ami szerintem nagyon sokat segített. Mostmár 2 éves nagylegény, de ha bármi van vagy csak fáradt, bújik hozzám (főleg a mellkasomra, cicihez). Én nem bántam meg, sőt! Csak ajánlani tudom, bár tény, hogy sok energia kell hozzá...de ha valaki eldönti, hogy akarja, akkor menni fog!

2013. jan. 31. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!