Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik jobb bimbóvédő? Avent...

Melyik jobb bimbóvédő? Avent vagy Medela?

Figyelt kérdés
Szoptatási tanácsadó javasolta hogy egy ideig bimbóvédővel szoptassam 10 hetes lányomat, mert még mindig sebes a mellbimbóm. Ő mindkettőt ajánlotta, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2013. jan. 28. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nekem Avent van, a sebes mellem még jobban fájt, mikor azzal szoptattam, én nem szeretem. És állandóan sterilen kell tartani, arra nagyon ügyelj, mert szájpenészt kaphat a baba. Az ikreimet csak azzal tudtam egyszerre szoptatni, de alig vártam, hogy eléggé belejöjjenek a szopizásba, és elhagyhassuk. Ha nem nagyon gáz, próbáld meg nélküle. Egyébként szerintem a márka mindegy, viszont úgy emlékszem, van többféle méretben, de nem tudom, mi a különbség.
2013. jan. 28. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy a tanácsadó is utolsó mentsvárként mondta, mert már mindent próbáltunk:S
2013. jan. 28. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen mind a 2 ő a legjobbakhoz tartózik, de nekem Avent van :) ( Kaptam) De szerintem azt is vettem volna. :) De a medela is tőkéletes mind kettőnek meg van az ára de vedd meg az olcsóbat hisz mind a kettő jó :)
2013. jan. 28. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben olyan üzletbe mennék, ahol van mind a két fajta, meg tudod őket nézni, össze tudod hasonlítani. A te melledhez kell igazodnia a védőnek, mi látatlanban nem tudjuk megmondani, melyik lesz a jó. Különböző méretek is vannak, az sem mindegy a választásnál.

Árban szerintem nagyjából egy.

Védőkrémet is használhatsz a sebes cicire.

2013. jan. 28. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz. Egyébként Lansinoh krémet használok.
2013. jan. 28. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Avent van,abból is a mini.Tud vele szopizni.Medelát még nem próbáltam csak a Canpoolt, a Mamot,a tomme tippeet.De az aventes jött be a legjobban:)
2013. jan. 28. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem medela van, teljesen jó, lehet azzal is szoptatni. volt már r-med is (gyógyszertárban a legolcsóbb) de az nem vált be, azzal nem tudtam szoptatni
2013. jan. 29. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Első gyerkőcnél Avent volt, most Medela, az utóbbit jobbnak találom. Olyan jó vékony, szinte észre sem venni, hogy rajtam van. Babát sem zavarja. Krémek közül én most a körömvirágot próbálom, talán működik, de nem bír megedződni a mellem,megint visszaestünk, kezdődik előről a kisebesedés.
2013. febr. 1. 17:57
 9/9 anonim válasza:
A lányomnál nekem is Avent volt. Azért kellett, mert szinte nincs mellbimbóm. A védőtől függetlenül sebes, vérző volt az elején. Most a fiamnál Medela van, hát össze sem hasonlítható. Jobb a Medela, puhább, vékonyabb és a kupakjába a bimbóudvarból is befér egy darab, így hatékonyabban ki tudja szívni a cicit. Tegnap este ottfelejtettem rokonoknál, így elő kellett vennem az Aventet. Ezért friss a tapasztalat, de csak az enyém :) Lehet, hogy másnak pont fordítva van...
2014. aug. 31. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!