Hilheni kérdése:
Van valaki, akinek csökkent a tejmennyisége bimbóvédő használata miatt?
Figyelt kérdés
Még a kórházban szoktattak rá a használatára. Nem tudtam, hogy rossz hatással lehet a tejtermelésre, most viszont mindenhol azt olvasom, hogy csökkentheti a mennyiséget. Van tejem, de nagyon nehezen állt be, 3 hét kellett, most egy hónapos a babám. Nagyon nem szeretném, ha csökkenne a tej mennyisége. Próbálom leszoktatni a babát róla, egyébként nagyon szépen szopik védővel, anélkül viszont lassabban megy. Hármat szív, aztán leszáll róla, dühös már a végére. Nem tudom, hogy szenvedjek-e a leszoktatással vagy hagyjam, hogy védővel szopjon. Van valakinek rossz tapasztalata a bimbóvédővel?2013. jan. 11. 11:38
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Szia,bocsi de én nem tudok rossz tapasztalatról írni. Lassan 6 hónapja szoptatok védővel, sosem volt gond a tejem mennyiségével. A kórházban javasolták a bimbóm miatt. A babám szépen szopizik, nekem meg 1x sem volt sebes a mellem!
3/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg az utolsó kérdést. Nyugodtan írjatok jó tapasztalatot is, sőt azoknak örülnék a legjobban.
2013. jan. 11. 12:13
4/6 anonim válasza:
17 hónapja szoptatok bimbóvédővel, mindig volt elég tejem, pedig voltak nehéz időszakok. A következő babánál csak amiatt nem szeretném használni, mert mindig figyelni kellett, ha mentünk valahová, hogy bent legyen, meg folyton mosni, sterilizálni... De örülök, hogy így sikerült szoptatni a babámat (lapos mellbimbóm volt, nem tudta bekapni).
1,5 éves kislány +11 hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a cikk is hasznos volt, megnyugodtam, hogy jó tapasztalatok is vannak. Azért aggódom a tej mennyisége miatt, mert szerintem nekem pont annyi van amennyi a babának kell, ezért nem lenne jó, ha csökkenne.
2013. jan. 11. 17:00
6/6 Denisa W. válasza:
Ha bimbóvédővel szoptatsz, akkor különösen fontos az igény szerinti szoptatás. Minél több inger éri a mellet, annál valószínűbb, hogy nem lesz gond a tejmennyiséggel. Sok veszélyt rejt a használata, de ha odafigyelsz, nem lesz gond. Viszont ha nem anatómiai okai vannak annak, hogy használod, akkor érdemes lenne szenvedni a leszoktatással majd, kicsit később. Mondom ezt úgy, hogy én is csak védővel tudom szoptatni az egy éves babámat. Nekem még semmi gondom nem volt belőle, azon kívül, hogy olykor a hajamat tépem, amikor pl. eltűnik vagy éjjel, amikor totál kómás vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!