Medela swingről mik a tapasztalatok?
Nekem is swingem van, s csak lefejt anyatejet kap a babám. Épp ma 2 hetes. 100-120 ml jön le, napi 7-szer.
A tejbelöveléssel nem volt gondom, ömlött a tejem a 2. nap. Azóta mondhatni beállt a kereslet-kínálat, így nem tudom, szaporítani mennyire fogsz tudni vele (nekem eddig nem kellett), de csak dicsérni tudom a készüléket. Az biztos, hogy ha nem tudsz szoptatni, legalább olyan gyakran kell fejned, amilyen gyakran eszik a babád, azaz éjszaka is.
A nagyfiammal kézi Avent mellszívót használtam. Az sehol sincs ehhez a készülékhez képest.
Ja, és ne stresszelj rá. Ez a titok. Én olvasok vagy tv-t nézek közben, s nem foglalkozom a mennyiséggel és az idővel. A fiamat 7,5 hónapig etettem anyatejjel cumisüvegből.
Még azzal szoktam próbálkozni, hogy ha van 2 adag tejem a hűtőbe, s teli a cicim, akkor megpróbálom mellre tenni a lányom, hátha. S utána rögtön fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!