Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » EZ AZT JELENTI, HOGY ELAPAD A...

EZ AZT JELENTI, HOGY ELAPAD A TEJEM? SEGÍTSETEK, NAGYON AGGÓDOM!

Figyelt kérdés

még csak 4 hetes a kisfiam, és 2 napja csak 30, 40, max. 50-et szopizik. És utána alig tudok fejni, max. 5-10 grammokat. Pedig 1-2 hete már 8-100 grammokat szopizott 15perc alatt, általában este, mert akkor volt jól tele a cicim.

Most miért nincs elég? Mi történhetett? Nagyon szeretnék szoptatni!!!!

Tegnap este próbáltam 2 ciciből, mivel csak 20 volt az egyik ciciben, áttettem a másikra, onnan még 40 jött, mindez kb. 35-40perc alatt!

2009. szept. 1. 11:15
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, és közben már min. 75-80 grammokat kéne szopiznia egy alkalommal...
2009. szept. 1. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe méregetésbe csak beledilizel és az nem tesz jót a tejnek. Mérd meg a kisfiadat hetente egyszer ugyanabban az időpontban. (én vasárnap szoktam, fürdetés előőt, mivel vasárnapi napo születtet lányom)

Ha megfelelően gyarapszik,akkor ne streesszeld magad azon, hogy mennyit eszik, mikor és hányszor egy nap.

6 hónapja csak szoptatom a lányom, párszor mértem mennyit eszik.

2009. szept. 1. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nálam is volt hasonló, mikor 1 hónapos volt a kislányom. Nagyon bepánikoltam, de szerencsére csak 1 vagy 2 napig tartott, utána visszaállt. Közben ittam alkoholmentes sört, lehet hogy ez segitett, vagy lehet hogy magától visszaállt.
2009. szept. 1. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogadd meg az első két válaszoló tanácsát és ne idegeskedj feleslegesen! Nem fog elapadni a tejed, csak szoptass amennyit bírsz, ha kell óránként és ne parázz.
2009. szept. 1. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!