Vav22 kérdése:
Mit csináljak a kifőzés után lerakódott vízkővel? Nem lesz baja tőle a Babának ha abba rakom a tejet?
Figyelt kérdés
Most főztem ki a mellszívót először, mert rosszul vagyok és kezd felmenni a hőm, de még nem vagyok lázas és muszáj fejnem, hátha belázasodok. Használhatom így?2009. aug. 31. 20:39
1/7 anonim válasza:
Egy kifőzés után nem rakódik le vízkő. Ha a "homályra" gondolsz, ami kifőzés után az üveg falán van, azt én pld. Cif-fel szoktam lesúrolni (beleöntöd a Cif-et, beledugsz egy szivacsot, és egy fakanál nyelével jól megsikálod belülről, utána jól elöblíted, és csillogni fog). Én nem mellszívóval, hanem cumisüvegekkel csinálom ugyanezt minden kifőzés után, mert engem is zavar, hogy nem csillog, de az nem vízkő.
2/7 anonim válasza:
Ha nem tiltja a hasnálati utasítás, akkor a kifőző vízbe önts egy kevés ecetet, de a citrom is használ. Én így főztem a dolgait, az ecet elpárolog és természetes anyag is, semmi bajunk nem lett/ lehet tőle.
Remélem nem leszel beteg, vagy mellgyuszi a láthatáron? Szerintem lázasan is szoptathatsz tovább nyugodtan, de nézz utána vagy tedd fel a kérdést.
Mielőbbi gyógyulást!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem mellgyuszi, sajnos a torkom is fáj, a Párom hozta haza, remélem a Kis Törpém nem kapja el, még csak egy hónapos.
2009. aug. 31. 22:47
5/7 anonim válasza:
CITROMSAV! Egy kiskanál akifőzővízben és csillogni-villogni fog mindened:) Patikában kapható, olcsó, jó:)
6/7 anonim válasza:
Én ecettel átöblítem és utána beteszem a mosogatógépbe.
7/7 anonim válasza:
A törpédnak meg adj Cebion cseppet!! Hogy megelőzzétek az elkapást! Amúgy az C vitamin, baja nem lesz tőle!
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!