Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha komfort szopizik a babád...

Ha komfort szopizik a babád észreveszed? Mennyi ideig szokott komfortozni? Engeded neki?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak az első két hétben engedtem neki, aztán nagyon rűákapott, és utána már "lusta" volt enni, és mindíg a cicin lógott. Azóta csak akkor cicizik ha eszik.
2013. jan. 21. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én engedtem, mert azalatt úgyis kapott lassan kapta az anyatejet, én nem sajnáltam tőle. Volt, hogy nagyon sokáig feküdt és szopizott, főleg, ha megnyugtatásra kérte. 22 hónapos koráig szoptattam, igény szerint, ha éhes volt, ha nem, nagyon szeretett szopizni, azon aludt el. És, amikor el akartam választani, akkor teljesen nyugodtan fogadta, nem volt nehéz elválasztani. Semmi hiszti nélkül magától aludt el, nem kérte a cicit.
2013. jan. 21. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
É hagyom neki,mert nincs szivem elvenni tőle. :) Annyira szereti...nagyon megnyugszik tőle,sokkal jobbat alszik utána ha cicin alszik el.
2013. jan. 21. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Észreveszem persze, mert olyankor már nem nyel, és teljesen el van lazulva. Engedem neki mindig, ilyenkor olyan békés, biztos hogy nem érzi rosszul magát. Csak "sajnos" nekem ritkán szokott, általában magától engedi el a cicit ha végzett, nyújtózik egyet, és ennyi volt. 12 hetes.
2013. jan. 21. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Este 8kor altatom kb. Most 6 hós és 5-8 perc alatt bealszik a cicin. Az első 4 hónapban viszont volt, hogy 2-3 órát is komfort szopizott ekkor. Engedtem neki. ahogy már valaki írta, ez nyugtatta meg, teljesen ellazult. Nagyon édes volt. Nekem pedig nem fájt. Érdekes, abban az időben éjjel megaludta a 9 órát is egyhuzamban. Azóta kel 2-3-4 óránként.
2013. jan. 22. 03:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 5 hónapos, és ha igényli, akkor hagyom neki a komfortszopit. Sokszor csak elengedi a cicit, amikor befejezte a szopcsizást, de van olyan, amikor jól esik neki cumizni egy kicsit. Nincs szívem elvenni tőle... Bár szokott olyan lenni, hogy 20 perc után lassan kiveszem a szájából, amikor már elaludt. Olyankor még sokáig a levegőben végez szopó mozdulatokat :D Nagyon édes! Amúgy onan veszed észre, hogy már nem nyel, és nem is szívja rendesen, csak "nyammog" rajta :)
2013. jan. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!