Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az baj, ha szoptatas utan nem...

Ketteske kérdése:

Az baj, ha szoptatas utan nem fejem le a tejem?

Figyelt kérdés
2 orankent eszik a 2 hetes babam.

2013. jan. 15. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj:). Ha igény szerint adsz neki, illetve elegendő a tejed, akkor nem kell fejni, így fog beállni a kereslethez a kjnálat:). Hacsak nem szeretnél szaporítani, vagy nem feszül a melled, akkor nem kell fejni.
2013. jan. 15. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Én három hós korig fejtem, lehet emiatt is állt be később a kereslet-kínálat. Nekem sok volt, és nem akartam plusz 80 miliket a mellemben hagyni, tartalékoltam későbbre. Nem kellett...most önthetem ki. Szerintem nem árt, ha van némi tartalék, nem tudhatod, hogy mire lesz jó. Ha tudsz fejni, akkor azt mondom, hogy fejj és beáll majd a kereslet-kínálat. Én azért is fejtem, mert féltem a mellgyulladástól.
2013. jan. 15. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én fejtem több okból is: féltem, a mellgyulladástól,növelni akartam a tej mennyiségét, bár elég volt, de féltem attól, hogy idő előtt elapad, meg jó érzés volt, hogy van tartalék a hűtőben, bár sosem volt rá szükség. Én szeretek ilyen téren túlbiztosítani. Ha te úgy érzed elegendő a tej, és nem feszül a melled, nem baj, ha nem fejsz. Ha idősebb lesz a babád, majd kitapasztalod, hogy elég-e neki a tej, vagy kell-e szaporítani.
2013. jan. 15. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
ok, koszonom.
2013. jan. 15. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!