Még mindig van tejem hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Kisfiam nem szopizik szeptember eleje ota és még mindig van tejem ha megnyomom a cicimet hogy létezik ez nem apad el magátol lassan lassan vagy nekem kell elapasztanom?egyik ismerosom azt mondta ártalmas ha nem apasztom el hogy mukodik ez tud valaki valami tanácsot adni?2012. dec. 19. 13:54
1/5 anonim válasza:
én midnig egyre kevesebbet fejtem ki belőle..
kb. 2 hét alatt már nem volt benne semmi
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem is fejem már rég még az elején fejtem mert annyira megtelt de most nincs tele csak ha megnyomom akkor jon
2012. dec. 19. 14:20
3/5 anonim válasza:
Én február óta nem szoptatok, mégis van tejem még. A lányommal ugyanígy volt, még 1 évig volt tejem, miután elválasztotta magát.
4/5 anonim válasza:
8 hónapja nem szoptatok. Pár csepp még mindig van. Nincs vele gondom, de én sem értem, hogy hogy lehet ez.
5/5 anonim válasza:
8-8 hónapig a nőgyógyászom szerint teljesen normális, hogy van tej, ha a baba maga hagyja abba a szopást egy éves kora után. Én is szeptember óta nem szoptatom a 2 évesemet, mégis van tejem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!