Annak ellenére, hogy van tejem lehetséges, hogy ilyen korán megjön?
Figyelt kérdés
Kedden lesz 6 hete, hogy szültem. Van tejem, de sajnos kevés. A szülés utáni vérzés 1 hete abbamaradt. Ma viszont halványpirosas vér jött belőlem, kevés mennyiségű. Lehet, hogy megjött vagy még tisztul a szervezetem?2012. febr. 25. 11:54
1/7 anonim válasza:
Ez még bármelyik lehet a kettő közül. Ki fog derülni. :o)
2/7 anonim válasza:
bármelyik lehet, nekem tisztulás után kb.3 hétre jött meg azóta rendszeresen, én még ebben se vagyok szerencsés
3/7 anonim válasza:
5 hetes volt a kislányom, mikor megjött, azóta is rendszeres.... .(
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap és ma már semmi nem volt, de görcsöl a hasam.
2012. febr. 26. 15:45
5/7 anonim válasza:
Én sem tartozom a szerencsések közé.+ hét alatt elmúlt a tisztulás és a 4. hét végén megjött és úgy tűnik olyan rendszertelen lesz mint terhesség előtt :(
7/7 anonim válasza:
A gyermekágyi vérzésem 2 hétig tartott. 6 hetes kontroll előtt egy pár nappal megjött. É még annyit,hogy azóta elkezdett apadni a tejem. Most 9 hetesek vagyunk és már alig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!