Tubuláris (cső) mellem van, és terhes vagyok. Igaz hogy nem fogok tudni szoptatni?
A mirigyállományodról tudsz valamit?
Annyiból jogos az aggodalmad, hogy ez a mell"deformitás" sokszor ár együtt csökkent mirigy- állománnyal de sok esetben ez "csak" formai "hiba".
Nekem is ilyen a mellem, 27 hónapja szoptatok:).
Elkeseredésre nincs semmi okod. Fogsz tudni szoptatni, ha akarsz. Azt azonban tudnod kell, hogy igen, ennél a mellformánál előfordulhat, hogy nem elég a babának a tejed. De ez koránt sem biztos, a mirigyállomány mértékétől függ. Mekkora a melled alapterülete, milyen nagy a két melled közötti terület?
Amikor az első babámat vártam, én más okból gondoltam úgy, hogy én soha nem fogok tudni szoptatni. (70/A-s befelé forduló bimbókkal.)A fiamat 2 évig szoptattam, egy évig adtam anyatejet rászoruló babáknak, most a lányom 11 hónapos, még szopik, és most is anyatej leadó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!