Létezik olyan, hogy délutánra már nem lesz elég tejci?
igen létezik olyan, hogy du.-estére kevés a tej.
próbáld meg büfiztetni, mert lehet, hogy csak a pocija fáj.
Egyél-igyál napközben is rendszeresen, és 'dús' kajákat.
Én azt tapasztaltam, hogy szendvicstől nem nagyon van tejem, tésztáktól és húsos-tejtermékes-tojásos ételektől jobban. A sajtos-tejfölös tésztától pl. majdnem eldurrant a cicim.
Elkezdtem tejszaporító teát is inni, még friss a tapasztalat, 2. napja iszom, de úgy tűnik, bejön. De eszek is mellé, mint a gép, és persze iszok mást is.
Igyekszem én is mindent megtenni, hogy legyen elég tejem, rettegek, nehogy elapadjon.
Estére, délutánra valóban lehet kevesebb a tej, ez élettani dolog, viszont sűrűbb, laktatóbb. Tedd sokszor mellre, pihenj sokat, igyál és egyél eleget.
Ezen kívül egy hat hetes picurka nagyon el tud fáradni estére, ami miatt "lustább" lehet szopizni. Próbáld meg, hogy szoptatás előtt kicsit fejsz, hogy ne neki kelljen a reflexet beindítani.
Az is normális, hogy fejni nem vagy keveset tudsz, sokan vannak, akik szoptatják a babát, fejni nem tudnak, egész egyszerűen azért mert a gépre, saját magunkra nem indulnak be olyan hormonális reakcik, amik a baba érintésétől igen.
Cumit, cumisüveget használtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!