Akinek az újszülött babája külön szobában alszik azok hol szopiztatják és miben a babát? Értem itt hogy a szobában ülve egy fotelban, vagy fekve egy külön heverön.
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 17:46
11/14 xStefix válasza:
Épp most olvasom Csóka Szilvia: Korai kötődés c. írását, nagyon tanulságos. Ha szeretnéd, szívesen elküldöm neked is.
12/14 anonim válasza:
Nálunk egy kanapé van berakva a szobájába, éjszaka fekve azon szoptatok. Az átjárkálást nem sokáig bírtam talpon így ott ragadtam, az első ébredéstől ott alszunk és szopizunk reggelig. A baj az, hogy megszokta hogy vele alszom és nem sokáig alszik a kiságyban. De így hangja sincs és mindenki nyugodtan tud aludni. Most nyolc hetes még mindig sűrűn szopik éjjel.
13/14 A kérdező kommentje:
Mindkét gyerek külön szobában fog aludni.Első babámnál nem volt probléma az éjszakai átjárással,mivel 2 hónaposan tápszeres lett,este 9 kor evett és reggelig nem kelt fel.A kérdést azért tettem fel hogy megint vegyünk egy külön ágyat a kicsi szobájába,amivel utánna nem tudunk mit kezdeni,vagy egy fotel elég lesz,ha sikeres lesz egyáltalán a szoptatás.Az elsőnél sajnos kevés ideig tartott.
2013. jan. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!