Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen teát ajánlotok háromés...

Milyen teát ajánlotok háromés fél hós babámnak?

Figyelt kérdés
Szopizik, de mellé még kell pótolni tápszert is. Eddig vizet adtam mellé, ha kért, de megpróbálnám teával megkínálni, de cukrozottat semmi képpen nem akarok adni neki. Úgy tudom, hogy a Hippes teák cukrozottak. Gondoltam a Mecsek teára, de azt csak akkor lehet adni, ha hasfájó?
2009. aug. 28. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A Hippes teák nincsenek agyoncukrozva szóval szerintem adhatsz neki. A Mecsek teát én még szoktam adni neki pedig már kinőtte a hasfájást, szóval azt is adhatsz neki.
2009. aug. 28. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni hogy 5,5 hós.
2009. aug. 28. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

Sokféle "csodaszer" van. Pl. az édeskömény -tea is jó (ha nincs is kakilási gondja, de szélhajtónak alapállapotban is jó lehet) , meg vannak különféle bio bébiteák is.

2009. aug. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!