Mennyire tette tönkre a melleteket a szoptatás?
Terhesség előtt 75C-s melltartót hordtam, terhesség alatt 80D-t. 1 évig szoptattam, de én nagyon lefogytam ezidő alatt (-6 kg a terhesség előtti súlyomhoz képest), így azóta 70B-s, vagy 75A-s melltartót hordok.
Különösebben nem lóg, kerek is maradt, de nagyon kicsi. :) A push up már kötelező a melltartóimba. Leglább az legyen benne, ha a mellem már alig. :)
Nagyon szép, kerek 75C-ről indultam, terhesség végére elértem a 80E-t. Majdnem 2 évig szoptattam, de már 1-másfél év után visszaállt a méretem 75C-re.
A tartása az már sehol sincs...melltartóban még mindig szép a dekoltázsom, de ha melltartóban lehajolok, majdhogynem kifolyik belőle a mellem...:S
Most csak azért feszes és dús ismét, mert megint babát várok, de én is elgondolkodtam rajta, ha ismét befejezem a szoptatást, megcsináltatom...mert meztelenül már semmi önbizalmam sincs a párom előtt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!