Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire tette tönkre a...

Mennyire tette tönkre a melleteket a szoptatás?

Figyelt kérdés
Ki milyen mérettel rendelkezett első gyerek előtt? meddig szoptatott? mit követett el azért hogy megmaradjon az eredeti tartás, és mennyire vált be? Várom a tapasztalatokat :)

2013. jan. 4. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség előtt 75C-s melltartót hordtam, terhesség alatt 80D-t. 1 évig szoptattam, de én nagyon lefogytam ezidő alatt (-6 kg a terhesség előtti súlyomhoz képest), így azóta 70B-s, vagy 75A-s melltartót hordok.

Különösebben nem lóg, kerek is maradt, de nagyon kicsi. :) A push up már kötelező a melltartóimba. Leglább az legyen benne, ha a mellem már alig. :)

2013. jan. 4. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
75 B-vel kezdtem. 85 C lett terhesség alatt. 25 hónapig szoptattam. Ugyan úgy 75 B maradt, nem igazán változott. Kicsit lóg, és puhább ennyi. Nem tettem semmit sem.
2013. jan. 5. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, kerek 75C-ről indultam, terhesség végére elértem a 80E-t. Majdnem 2 évig szoptattam, de már 1-másfél év után visszaállt a méretem 75C-re.

A tartása az már sehol sincs...melltartóban még mindig szép a dekoltázsom, de ha melltartóban lehajolok, majdhogynem kifolyik belőle a mellem...:S

Most csak azért feszes és dús ismét, mert megint babát várok, de én is elgondolkodtam rajta, ha ismét befejezem a szoptatást, megcsináltatom...mert meztelenül már semmi önbizalmam sincs a párom előtt. :(

2013. jan. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!