Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire tette tönkre a...

Mennyire tette tönkre a melleteket a szoptatás?

Figyelt kérdés
Ki milyen mérettel rendelkezett első gyerek előtt? meddig szoptatott? mit követett el azért hogy megmaradjon az eredeti tartás, és mennyire vált be? Várom a tapasztalatokat :)

2013. jan. 4. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Mennyire tette tönkre? Hát nagyon. 85 B-t hordtam az első gyerek előtt, 13 hónapig szopizott. Utána mondjuk nem volt olyan vészes mert 80 B kellett. A második gyerek után már csak 75-öst hordok. Szó szerint eltűnt a cicim. Pedig még éjjelente is melltartóban aludtam mikor szoptattam, hogy ne nyúljanak meg annyira a szalagok és ne lógjon majd. De minden hiába volt. A krémek...semmit nem ért.

Szegény férjem is meg-megkérdezi, hogy hova lett a cicim. De nincs ebből persze gond köztünk, csak mindketten meglepődtünk a jelenségen.

2013. jan. 4. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
75A volt a méretem (tehát eleve sem voltam megáldva dús keblekkel...), 8 hónapig szoptattam, addig kb éjjel-nappal volt rajtam melltartó, nagyon feszített a mellem, és betétet is kellett hordanom mert este folyt a tej rendesen. Hogy mennyire tette tönkre? Nagyon! Amíg szoptattam szép, feszes, "nagy(obb)" melleim voltak, de utána teljesen eltűntek, az kevés is lóg ami maradt...rémes!:( De szerintem ez alkati kérdés, van olyan barátnőm akinek nagyobb maradt a melle szoptatás után és nem is lóg, pedig nem használt semmilyen varázslatot!
2013. jan. 4. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség előtt 85/ b volt.

Terhessèg alat megnőtt 95/b re.9 hónapig szoptattam, utánna vissza fogytam, vissza állt eredetibe. Nem lett lógós, ugyan olyan telt, feszes maradt!

Melltartót otthon sosem hordok, csak ha megyek valahová. Míg azoptatt sem hordtam. Nekem azt tanácaolták, ne hordjak, mert akkor az izmok szalagok dolgoznak, nem nyúlnak el, tartják a mellet! Ha melltartót hordok akkor nyúlnak el a szalagok, és lesz lógós a mell!

2013. jan. 4. 11:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ezt cáfolnám, legalábbis nagyobb méretre semmiképpen nem igaz, amit írtál. Ugyanis a jó melltartó alulról támaszt, nem pedig fentről húzza a ciciket.

85E-ről indultam, még szoptatok, 90G-s melltartót hordok.

Az én melleimnek maga a terhesség tett be. Szerintem ez genetika, mert mindent megtettem, hogy ne így legyen.

De ha majd lesz annyi gyerekem, amit elégnek találok, egy sebész bácsi visszapakolja őket a helyükre :) Addig meg push-up :D

2013. jan. 4. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

85B-ről indultam 90D volt a legnagyobb, most ugyanúgy 85B, de lógósabb és csíkos is (pedig a hasam nem lett az). 16 hóig szoptattam és nagyon sokat híztam/fogytam is. Viszont azt tapasztaltam, hogy még fél-egy évvel a szoptatás után is kicsit visszatelt a mellem. Ugyanolyan nem lett, de rosszabbra számítottam.

Ja és én sem hordok melltartót, ha tehetem.

2013. jan. 4. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
70-75B-ről indult, terhesség és szoptatás alatt 80B-C volt. 7 hónapig szoptattam. A mérete visszaállt az eredetire, talán icipicit kisebb, de nem egész mérettel. És kevésbé feszes. Én hordtam melltartót, de nem hiszem, hogy sokat segített. Majd ha sok pénzem lesz, csináltatok egy C-s cicit :D
2013. jan. 4. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

SZopi után idő kell, hogy ismét a zsírállományé legyen a terep a tejmirigyek helyett, szóval ha meg is változik a szopi alatt, sokszor pár hónap után jelentősen visszarendeződik az állomány:). Nem véletlen, hogy mellpelasztikát is egy de inkább két évvel a szoptatás befejezése után vállal a lelkiismeretes doki, mert tudja, hogy sokszor szépen visszarendeződnek a dolgok.

Nagy melleknél valóban fontos a jó melltartó, mert ott sajnos nem mindig tudják az izmok, szalagok "lekövetni" a nővekedést. Érdemes azért az izmokat erősíteni, sportolni csakis kényelmes és jól tartó sportmelltartóban...

2013. jan. 4. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
pici melleim voltak, szülés után két nappal 3X sára nőttek, úgy bedurrantak, ahogy beállt a kereslet-kínálat elkezdett lógni... azóta is lóg, pedig már nem szoptatok.
2013. jan. 4. 16:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy oldottatok meg h szoptatas alatt nem hordtatok melltartot?? Nekem ejjel is kell mert kulonben atazok :(.
2013. jan. 4. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első fél év után már nem nagyon folyt a tejecske.
2013. jan. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!