Ki hogy élte meg, hogy nem volt többet tejcsi?
Én már valahol örülök, hogy áttérhetek egy kényelmesebb életformára. 6 hónapos elmúlt a fiam, csak reggel szopik egy kicsit, de már nem olyan lelkes. Régen mohón rátapadt a cicire, most olyan ímmel-ámmal. Ez így van jól, ez a természet rendje, örökké nem szophat...
6 hónap szoptatás abszolút siker!!! - ne dőlj be ennek a 'hisztériának', ami most divat, hogy minél tovább erőltetik a szoptatást, ugyan már, szerintem túlzás, amikor egy két éves gyerek még cicit kér.
6 hónaposan már boldogan ehet százféle finom ételt, az enyém imád enni :-)
"produkálás, eredmény, siker, teljesítmény"
Ezzel van a baj szerintem, ha manapság szoptatásról esik szó. Ezért kell görcsölni azon, hogy esetleg csak 6-4 vagy csak 2 hónapig szoptat az ember, vagy valamilyen okból egyáltalán nem sikerül.:(
A babának a legjobb a szoptatás, az anyatej, de attól, hogy nem szoptatod bármilyen ok miatt, még szereted, te gondoskodsz róla, enni is tőled kap ezután is. És még nagyon sokáig te leszel neki a legfontosabb!
Inkább arra gondolj, hogy ennyi idős babának már nyugodtan adhatsz szilrd ételt, a szopizás is biztos megmarad még egy ideig, legalább nyugtatásra. És összebújni, szeretgetni akkor is tudod majd, amikor már nem szopik, sőt akkor is igényli majd, ha már iskolás lesz.
Majdnem 6 hónapja szoptatok, de nem foglalkozom azzal, hogy elég-e tej, ha többször kér, többször kap.
Amúgy már kóstolt ezt-azt, úgy néz ki a hozzátáplálással nem lesz gond.
Fiam is 21 hónapog cicizett, pedig ő már ennyi idősen sokmindent evett és csak reggel és este szopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!