Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki hogy élte meg, hogy nem...

Ki hogy élte meg, hogy nem volt többet tejcsi?

Figyelt kérdés
Babámat 6 hónapja szoptatom-nem kis vesződségek árán pl. 10 kiló jött fel szoptatás alatt, mert csak úgy volt tej, ha ettem rendesen-, de 2 hete bármit csinálok, nem tudok többet produkálni, napról napra kevesebb a tejem. próbálom magam vigasztalni, de nem megy. másnál is ilyen borzasztó volt az elválás?
2009. aug. 26. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Az én babám meg csak 4honapos de már nekem is kevesebb a tejem, Kát hete megjött a menszesz, utána drasztikusan kevesebb lett. Kicsit magam alatt voltam. Sajnos ez van, valakinek van tej böven valakinek nincs. Kicsit rossz volt nekem. Most kezdtük a kóstolgatást. Este es reggel még elég de sajnos napkozben mar potolni kell. Amig tudom szoptatom.
2009. aug. 26. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne rágodj.Én 5hónapja szoptatok,és minden nap ugy kelek fel,hogy ma vajon lesz elég tejem?Eddig nem kapott mást,de kiboritó ez az állapot.Én mostanra ugy vagyok vele,hogy már igy is jol teljesitettem.Ezzel nyugtatom magam ha elfogyna és nem akadnék ki,ez van.Én is rengeteget hiztam a szoptatatás alatt.Ezen ne rágodj,attol nem fog vissza jönni.Koncentrálj a kicsire.Attol ugyanugy összebujhattok és ugyanugy szeretheted.
2009. aug. 26. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én pont benne vagyok a helyzetbe!8,5hónapos a kisfiam és aug.20-a óta nem kéri a cicit.Mára már csak napi 30-40gr-ok vannak a cicikben.Nagyon rossz érzés de úgy vagyok vele hogy már ez is szuper teljesítmény.A lányomat 6hétig sikerült szoptatnom.Mindenkinek kitartás!
2009. aug. 26. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már valahol örülök, hogy áttérhetek egy kényelmesebb életformára. 6 hónapos elmúlt a fiam, csak reggel szopik egy kicsit, de már nem olyan lelkes. Régen mohón rátapadt a cicire, most olyan ímmel-ámmal. Ez így van jól, ez a természet rendje, örökké nem szophat...

6 hónap szoptatás abszolút siker!!! - ne dőlj be ennek a 'hisztériának', ami most divat, hogy minél tovább erőltetik a szoptatást, ugyan már, szerintem túlzás, amikor egy két éves gyerek még cicit kér.

6 hónaposan már boldogan ehet százféle finom ételt, az enyém imád enni :-)

2009. aug. 27. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

"produkálás, eredmény, siker, teljesítmény"

Ezzel van a baj szerintem, ha manapság szoptatásról esik szó. Ezért kell görcsölni azon, hogy esetleg csak 6-4 vagy csak 2 hónapig szoptat az ember, vagy valamilyen okból egyáltalán nem sikerül.:(

A babának a legjobb a szoptatás, az anyatej, de attól, hogy nem szoptatod bármilyen ok miatt, még szereted, te gondoskodsz róla, enni is tőled kap ezután is. És még nagyon sokáig te leszel neki a legfontosabb!

Inkább arra gondolj, hogy ennyi idős babának már nyugodtan adhatsz szilrd ételt, a szopizás is biztos megmarad még egy ideig, legalább nyugtatásra. És összebújni, szeretgetni akkor is tudod majd, amikor már nem szopik, sőt akkor is igényli majd, ha már iskolás lesz.

2009. aug. 27. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Majdnem 6 hónapja szoptatok, de nem foglalkozom azzal, hogy elég-e tej, ha többször kér, többször kap.

Amúgy már kóstolt ezt-azt, úgy néz ki a hozzátáplálással nem lesz gond.

Fiam is 21 hónapog cicizett, pedig ő már ennyi idősen sokmindent evett és csak reggel és este szopott.

2009. aug. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!