Két hetes kisfiam alig akar szopizni, tejcsi lenne, mert szopcsi után még le tudok fejni, de pici 40-50gnál többet nem akar szopizni, de éhes mert sír. Mit lehet tenni, hogyan tudom rávenni hogy szpoizzon még?
Igazad van, ne etesd cumisüvegből. Ha máshogy nem megy, inkább próbáld kiskanállal a lefejt tejet odaadni. De az alapproblémát kellene ugye megoldani.
Pl. nem kezdtél el fogamzásgátlót szedni? Vagy más gyógyszert? Mert nálunk ugyanez volt, amikor a kismamáknak való fogamzásgátlót elkezdtem szedni, és mikor abbahagytam, minden visszatért az eredeti kerékvágásba.
Szájpenésze nincs esetleg, mert úgy tudom, hogy az is zavarhatja a cicizésben.
Vagy esetleg nem túl kemény a melled? Mert sok baba azt sem szereti. Ha igen, akkor fejjél belőle ciciztetés előtt.
Egy mellből szoptatod, vagy próbáltad neki a másikat is odaadni? A csuda tudja, lehet, hogy gyorsan elnyomja magát egy adott testhelyzetben.
Császárral szültem és szét nyíl a sebem ezért véralvadás gátlót szedek, de más gyógyszert nem. Mind a két cicire ráteszem és így szokott kb összesen 60 g enni ami neki édes kevés, 4100g-os ababóca.
A túl nady cici okozhatja a problémát?
Köszönöm a válaszokat!
Még tanuljuk a szopcsizást, remélem mihamarabb megtanuljuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!