Éjjel fejni kell ha a baba már végigalussza az éjszakát?
Azt mondják kell éjjel szoptatni, hogy fenntmaradjon a tejtermelés. Az én babám születése után 2 óránként evett éjjel is, aztán 3 óránként, mostmár két felkeléssel, időnként már csak egy felkeléssel alszik. ( 6 hetes ) Fejjek éjjel hogy termelődjön nappalra elég tej, mert igen jó étvágya van nappal, két mellet is kiűrít időnként.
Nagyon szeretném fenntartani a tejtermelést, mert az első fiamat még ennyi ideig se tudtam szoptatni, most örülök hogy a második kisfiamnál még kizárólag a cici van jelen.
Szia!
Én nem voltam anno sajna túl sok tejcsivel megáldva (3hónapos korától pótlás is kellett, de azért 7 hónapos koráig tudott szopzni is, utána elválsztotta magát), pedig ittam a teákat, füveket, bogyókat mindent. Sőt fejtem is 2óánként suigorúan, függetlenül attól, hogy már átaludta a kisfiam az éjszakát. a lefejt tejcsit fagyasztottam és később a főzelékekbe meg is kapta. 6hetes kor különben is nagy változást hoz, ugrásszerűen megnő az étvágya, lehet, hogy újra ébred majd éjszaka is enni. Ha bírod, nem vagy hullafáradt (én sosem éreztem vészesnek) akkor fejegesd nyugodtan, viszont ha úgy tapasztalod van bőveb tejcsid akkor az éjszakát használd pihenésre! Állítólag az is kell az embernek! :)))
19hós baba mamója
Nem fog elapadni, ne félj.Bőven fog is termelődni.Annyi lesz,hogy reggelre kicsitkeményebbek lesznek a melleid.Én is így járok.Ha az egyik melemből nem eszik egy fél napig,akkor kicsit le kell fejni,meg borzasztóan elkezd csöpögni.
Semmi képpen se keltsd fel csak azért,h egyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!