Hogyan szoktassam le lassan a ciciről?
Kisbabám 10 hós, napi 3-4 szer szopizik. Éjjel is van, hogy sűrűn ébred, ha foga jön képes egész éjjel a cicin lógni.
Számos nyomós oka van annak, hogy jobb lenne, ha már nem szopizna, lassan szeretném elválasztani. Nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Cumisüveget nem fogad el, azt sem tudja kb mit kezdjen vele, inni is pohárból iszik. Tejem is van bőven, a baba igényeinek megfelelő mindig a mennyiség, fejni soha nem fejtem.
Teljesen tanácstalan vagyok. Aki tud, kérem, segítsen.
Köszönöm!
aki itt kelti szegény kérdezőben a lelkiismeretfurdalást, az szokott gondolkodni egyáltalán? szegénynek van elég baja...
naszóval: nem vagyok híve a drasztikus megoldásoknak, de értem, hogy szeretnél ezen túlesni. szánj rá kb. 1 hetet, hogy megismerje egyáltalán a tápszeres cumit. mindig az etetés elején próbálkozz a cumival, amikor még éhes! aztán haezt már csináltad 1 hétig, és nem idegen neki a cumi, akkor válaszd el teljesen...így is lesz egy pár nap, ami nem lesz könnyű, de túl leszel rajta. sok nagyokossal meg ne foglalkozz.
én hiába próbálkoztam a 20 hós babámat "leszoktatni"(fúj de csúnya szó...)de nem sikerült,nem fogadott el semmi mást,sem a cumit,sem a tápxt,sem a babatejet,a babatejet ,semmit! csak a cici.
ebből látszik,h még IGÉNYLI,tehát még nem jött el az ideje h messzebb kerüljön az e-fajta Anyai Közelségtől:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!