Miért nem akar szopizni a 6hónapos lányom?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött az egész.Sziv párat,utána elfordul és nem kell neki.Nézelődik,magyaráz.3óránként eszik.Nem éhes?Vagy lehet hogy peteérésem volt?Tegnap görcsölt a hasam is,és tojásfehérjés nyákom volt.Lehet ez a gond?Valaki volt már hasonló helyzetben?Eddig még nem jött meg szülés óta.2012. dec. 27. 15:33
1/1 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, minden gyerek más és más....Nekem 4,5 hónap után megjött és azóta még 1x, 5.-én lesz 6 hónapos a fiam. Nálunk semmi változás nem volt a szopizásban. Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót, nekem sokat segített az elején, már tuti nem szoptatnék, ha nem segített volna. Bátran merem ajánlani, biztos tudnak segíteni cicisztrájk ügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!