Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar szopizni a...

Miért nem akar szopizni a 6hónapos lányom?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött az egész.Sziv párat,utána elfordul és nem kell neki.Nézelődik,magyaráz.3óránként eszik.Nem éhes?Vagy lehet hogy peteérésem volt?Tegnap görcsölt a hasam is,és tojásfehérjés nyákom volt.Lehet ez a gond?Valaki volt már hasonló helyzetben?Eddig még nem jött meg szülés óta.
2012. dec. 27. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, minden gyerek más és más....Nekem 4,5 hónap után megjött és azóta még 1x, 5.-én lesz 6 hónapos a fiam. Nálunk semmi változás nem volt a szopizásban. Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót, nekem sokat segített az elején, már tuti nem szoptatnék, ha nem segített volna. Bátran merem ajánlani, biztos tudnak segíteni cicisztrájk ügyben!
2012. dec. 28. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!