Szoptatás alatt befesthetem a hajamat?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt nem mertem.Szoptatás alatt lehet?Jó minőségű szőkével szeretném.3 hetes a kislányom.Köszönöm!2012. dec. 17. 12:28
3/9 anonim válasza:
persze, miért ne? Én végig festettem terhesség, szoptatás alatt is, különben ősz lettem volna.
4/9 anonim válasza:
Igen, csak sűrűn szellőztess. Gondolom szőkéből nincs ammóniamentes (én azzal festem, sötétszőkére), de ha parázol, akkor melíroztass.
5/9 xStefix válasza:
Én nem tenném, mert szőke és mert 3 hetes a baba.
Az enyém 6,5 hónapos, de még mindig csak gondolkodom a daueron. Igaz, ő még alig eszik mást a tejen kívül.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsótol kérdezem hogy miért baj hogy 3 hetes a baba?10 hetesen pl miért volna más?Köszi.Meg írod hogy mert szőke,a fekete pl miben más?
2012. dec. 18. 08:56
7/9 xStefix válasza:
Rákérdeztem erre a szoptatási szakembereknél is, most várom a választ a felmerülő kérdéseimre. Amint megkapom, leírom neked is, ha érdekel.
8/9 coffeez válasza:
A szőkítéshez hidrogén-peroxidot használnak, ami a fejbőrből felszívódva a tejjel át a baba szervezetébe juthat. Anno én sem bírtam ki és elmentem a fodrászhoz mikor a fiam 2 hónapos volt. Köztes megoldásként melíroztattam. Végre újra nőnek éreztem magam,kicsit kibújva az anyaszerepből egy fizura erejéig, nekem nagyon jót tett. Állítólag nem megy át a tejjel, de én is azt gondolom, hogy a szépségiparnak nem is érdeke mást mondani.
9/9 anonim válasza:
Én megkérdeztem a kórházban a gyerekorvost, ő azt mondta, hogy nincs semmi bizonyíték arra, hogy káros lenne a babára a hajfestés, vagy átmenne a tejbe... természetesen ő ne lélegezze be a festékszagot, jól szellőztess ki, és még annyit mondott, hogy szerinte károsabb a babának egy frusztrált anyuka, aki a lenőtt hajtövétől szenved, mint egy fél órás hajfestés.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!