Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinaljak, h ne harapjon?

Mit csinaljak, h ne harapjon?

Figyelt kérdés
Babam 5 hos es az elsö foga nö eppen.Ezelött is csinalt olyat,h az inyevel raharapott a bimbomra,de mostmar tenyleg nagyon fajdalmas.Felek,h megsebzi es begyullad a cicim...hogyan szoktassam le a harapasrol anelkül,h a cicitöl is elrettene?
2012. dec. 16. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor egy pillanatra befogtam a nóziját, és elengedte a cicit.
2012. dec. 16. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek, megtudja a férjetek kaptok. Micsoda trükkök:-)
2012. dec. 16. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Tarstd készenlétben a kisujjadat, és azonnal szüntesd meg a vákuumot ha szorul az állkapcsa(a szájsarka és a melled közé dugd be):). Ne kiabálj rá, próbálj halk maradni:).
2012. dec. 16. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt kezdetben, amikor kibújt az első foga, és hát én önkéntelenül felvissantottam, úgyhogy meg is lepődött és elengedte. Volt olyan, hogy véraláfutásos lettem rőle :)

De csak pár napig csinálta szerencsére, nem tudom, hogy amiatt mert megijedt, vagy csak addig volt újdonság...

Azóta már 4 foga van, úgyhogy hálás vagyok, hogy nem kísérleteik tovább :)

2012. dec. 16. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!